Inked

Inked

Články

To nejlepší z Games.cz - do nekonečna a ještě dál! Tentokrát i s kamarády.

V e-mailové schránce se nám pomalu začínají kupit maily o Gamescomu, ale ještě než se k němu dostaneme, máme pořád co hrát. Třeba za pár dnů tu budeme mít obří, vlastně zatím největší update do No Man’s Sky, tentokrát i s multiplayerem. A většina z nás je na tenhle unikátní kousek pořád zvědavá a minimálně část redakce uvažuje, že se příští týden zase vydá do kosmu. Kam se ale nevydáme, je slibně vypadající akce Fear the Wolves, jejíž alfa je natolik nehotová, že tvůrci start předběžného přístupu raději o pár týdnů odložili. Ale nevadí, napůl rozbitých her je na trhu hromada a my si raději počkáme.

Vyzkoušejte si demo krásné inkoustové adventury Inked

Také jste si ve škole samou nudou čmárali obrázky propiskou? V mém případě vypadaly naprosto otřesně, ale to samé rozhodně nemohu říct o překrásné adventuře Inked. Ta už před časem vyšla na Steamu a rozhodně by neměla uniknout vaší pozornosti. Tvůrci hru pečlivě updatují, a dokonce přichystali demoverzi.

Nové hry, které vyjdou v příštím týdnu

Ano, je to Jízdní řád, ale už to vlastně není Jízdní řád. V následujících týdnech uvidíte v tomto formátu několik změn a experimentů, které začínají tím nejprostším, tedy změnou názvu na ten, který vše jasně říká. Zkusíme také, zda vám sedne kratší stopáž videa, v němž si, jako obvykle, můžete prohlédnout hry, které vyjdou v následujícím týdnu. Klidně se ale s námi podělte o názor a řekněte, zda vám v takovém přehledu něco chybí. Za videem jako obvykle stojí Honza Vondrášek, který jej sestříhal a namluvil.

V adventuře Inked skicujete milostný příběh plný zrady a pomsty

Co si budeme povídat. I když existují hry, u kterých díky výtečné hratelnosti mávneme rukou nad nezajímavou či zastaralou grafikou, ve většině případů je to právě vizuální stránka, která nás ke hře přivábí jako první. Na každého pak platí něco – někdo se nechá zlákat realistickým zobrazením českých lesů, další upřednostňuje rozkostičkovaný pixelart, jiný zase čistotu v lowpoly. Já se právě teď našel v inkoustové adventuře Inked.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
17. července 2018
Recenze