Inner Chains
Věková dostupnost

Inner Chains

Články

Chcete hrát děsivou a podivnou střílečku? Inner Chains je tu pro vás

Hororová surrealistická střílečka Inner Chains se loni dočkala potřebných financí díky crowdfundingové kampani na Kickstarteru. Od tohoto úspěchu uběhlo něco málo přes rok, během kterého polští vývojáři z Telepaths‘ Tree hru dokončili a dnes ji vydávají na PC. Takže se připravte na řež a hrůzu, kterou si užijete z pohledu vlastních očí.

Hororová střílečka Inner Chains prozrazuje strašná biomechanická tajemství

„Čím méně víte, tím lépe.“ Takhle Aleš okomentoval děsivý svět hororové střílečky Inner Chains. Vaším úkolem v ní bude vykosit hromadu nepřátel v nově vylepšeném soubojovém systému, o němž se zmiňoval pro změnu Adam. Ale možná ještě důležitější je cesta za poznáním. Kdo jste, co tady děláte, co se kolem vás děje, proč se kolem vás dějí zrůdnosti a nechutnosti? Nový trailer a tisková zpráva tohle všechno tak trošku objasňují, takže pokud se chcete do hry vrhnout panensky čistí (a tím pádem nejspíš uhořet u kůlu), radši hned přestaňte číst.

Hororová střílečka Inner Chains předvádí zlepšený soubojový systém

Groteskní a řádně temný svět připravované hry Inner Chains se připomíná v novém traileru, respektive záběrech z hraní. Nové video se soustředí primárně na souboje, které patřily během posledních měsíců k hlavním herním prvkům, jimž se věnovali vývojáři. Pokrok si můžete ostatně porovnat sami s videem z minulého roku.

Podivný svět střílečky Inner Chains je zároveň děsivý i fascinující

Čím méně víte, tím lépe. Tak uvádí své osmiminutové video ze začátku hry vývojáři z polského studia Telepaths‘ Tree a je třeba jim dát za pravdu. Svět Inner Chains je totiž zcela cizí, jen obtížně pochopitelný a právě hledání toho, co se zde vlastně děje a jaká je vaše role, bude klíčovou součástí hratelnosti. Zároveň ale tvůrci hned na začátku hry zdůrazňují, že tohle není žádný walking simulator, ale taktická střílečka a úvod je tak klidný, pokud se tohle slovo vůbec dá použít, proto, že jste na začátku slabí a beze zbraně.

Hororová střílečka Inner Chains láká na bizarní svět a parazitické zbraně

Půl roku po představení hororové akce Inner Chains od polského studia Telepaths' Tree se hra prezentuje trailerem z hraní a především kickstarterovou kampaní, která hru a její fascinující svět představuje blíže. A kdyby pro nic jiného, tak právě pro svět, jeho koncepci a celkovou stylizaci Inner Chains zaslouží pozornost. Hra se odehrává miliony let v budoucnosti, v době, kdy planeta, zřejmě Země, už dávno nemá jako vládce lidi. Příroda si vzala co je její, ale výsledek by ekology moc nepotěšil.

Ukázky nepřátel i prostředí z first-person hororu Inner Chains

Polské studio Telepaths' Tree nepřináší o své first-person hororovce Inner Chains nic úžasně nového, pokud za něco takového nepovažujete spojení s výrobcem profesionálních herních periferií Ravcore. Při té příležitosti ale tvůrci zveřejnili sadu obrázků ze hry, které, stejně jako zářijová upoutávka, vypadají pěkně.

Bleskovky

  • 8. 3. 2016 - Autoři hororového titulu Inner Chains by rádi vydali port hry pro PS4 a Xbox One.

Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
12. července 2017
Recenze