Journey to the Savage Planet
Věková dostupnost

Journey to the Savage Planet

Články

Stadia se nevzdává, letos plánuje přidat přes 120 her

Streamovací služba Google Stadia má po neslavném listopadovém startu co zlepšovat. V Česku zatím stále dostupná není, i když to by se letos mělo změnit, ani v zahraničí ale v domácích podmínkách nefunguje zdaleka tak skvěle, jak si Google před spuštěním maloval. Google to ovšem nevzdává a letos by kromě nových her mělo přibýt také streamování ve vyšším rozlišení a podpora více modelů telefonů.

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

Journey to the Savage Planet je sci-fi adventura od veteránů z Ubisoftu

Pokud byste čekali, že první hrou bývalého zaměstnance Ubisoftu, který stojí za Far Cry 4, bude nějaká podobná akčňárna, pak byste byli na omylu. Alex Hutchinson, který v roli ředitele stál i u zrodu Assassin’s Creed III, se ve své loni založené společnosti Typhoon Studios pustil do mnohem klidnějšího projektu. Spolu s dalšími zakladateli studia, kteří pracovali na Splinter Cellu a Army of Two, připravuje adventuru Journey to the Savage Planet založenou na průzkumu cizí planety.

Bleskovky

  • 8. 4. 2020 - Do Xbox Game Pass přibyl NieR: Automata a Totally Reliable Delivery Service, zítra tam dorazí Journey to the Savage Planet a retro RPG Alvastia Chronicles.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
11. února 2020
Recenze