Jurassic World Evolution

Jurassic World Evolution

Články

Jak hodnotí ve světě – Jurassic World Evolution 2

Tak má vypadat správné pokračování

Prosincová nadílka konzolových předplatných přinese dinosaury a titány

Koncem každého měsíce se tradičně odhaluje nový výběr her, která dostanete v rámci předplatných na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. V případě první jmenované se můžete těšit na kvalitní multiplayerovou střílečku a nadprůměrné závodění, zatímco druhá nabídne strategii s dinosaury, adaptaci animáku a hru, jejíž název je i vlastním žánrem.

Humble Bundle nabízí naditý adventní kalendář s hrami

Nač vylupovat každý den čokoládu z okýnka, které vždycky zdánlivě chybí, když si můžete přidat novou hru na Steam? Král výhodných balíčků Humble Bundle si i letos připravil adventní kalendář s desítkami her a jejich doplňků. A veškerý výdělek jde jen a pouze na charitu.

V novém DLC pro Jurassic World Evolution hledáte další dinosaury

Přídavek pro manažer dinosauřího parku Tajemství doktora Wu je prvním velkým DLC od vydání Jurassic World Evolution v červnu a dočkáte se v něm nové příběhové kampaně s hrstkou misí a, podržte se, dinosaurů. Zároveň s ním přichází i bezplatný update, který přidává třeba střídání dne a noci.

Bleskovky

  • 18. 7. 2018 - 322. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Splatoon 2: Octo Expansion (8/10), nejhůře dopadl The Crew 2, Jurassic World Evolution a Vampyr (5/10).

  • 7. 6. 2018 - Jurassic World Evolution bude na Xbox One X podporovat rozlišení 4K a HDR. Vývojáři rovněž zvažují, že po vydání hry přidají podporu služby Xbox Play Anywhere.

  • 5. 6. 2018 - Závěr hry Jurassic World: Evolution se odehraje na ostrově Isla Sorna.

  • 17. 3. 2018 - Neoficiálně: Vydání Jurassic World: Evolution je naplánováné na 12. června.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Hodnocení čtenářů:
75/100
Datum recenze:
24. července 2018
Recenze