Kane & Lynch 2: Dog Days

Kane & Lynch 2: Dog Days

Články

V IO Interactive si užívají svobodu bez vydavatele a dumají nad novým Hitmanem

Na začátku letošního léta se po delších tahanicích rozhodlo o osudu značky Hitman. Vydavatelská společnost Square Enix se rozhodla prodat studio IO Interactive, ale protože se nedařilo najít kupce, hrozilo úplné zavření studia. To se nakonec odkoupilo samo, získalo absolutní svobodu a navíc odešlo i s celým Hitmanem. Nejvyšší pohlavár se podělil o střípky z minulosti jejich poslední hry a o to, jaký mají dopad na budoucí vývoj.

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

Přestávky jsou zdravé, proto jsme si s ABCgames minulý týden jednu naordinovali, a po rozkliku uvedený výpis nově přidaných materiálů tudíž shrnuje návody, wallpapery, češtiny a další věci za poslední dva týdny. Logicky vás tedy čeká trošku větší náklad, který tvoří třeba návody na Kane & Lynch 2, CoD: Black Ops i Skyrim, wallpapery z Cyberpunk 2077 či Lucius, ale též češtiny na Orcs Must Die!, NARC či adventuru Ghost Pirates of Vooju Island. Pokud o něco z toho stojíte, najdete odkazy po rozkliku nebo přímo na webu ABCgames.

Bleskovky

  • 28. 6. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v červenci 2017 zdarma Grow Up (XOne), Runbow (XOne), Kane & Lynch 2 (X360 / XOne) a LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game (X360 / XOne). (+ video)