Killing Floor

Killing Floor

Články

Šéf Tripwire Interactive si zničil kariéru jedním tweetem

Jak se profesionálně pohřbít za 48 hodin

Killing Floor: Incursion vás zahltí zombiemi ve virtuální realitě Oculus Riftu

Sérii Killing Floor brzy obohatí další přírůstek, o plnohodnotné pokračování s trojkou na konci se však nejedná. Tripwire Interactive oznámili VR titul Killing Floor: Incursion, kterou vyvíjí primárně pro Oculus Rift a především exkluzivně pro jeho pohybový ovladač Oculus Touch. Kromě změny ovládání, ale ostatní prvky série zůstávají na svém místě - pořád jsou tu bizarní zombíci, spousta krve a frenetická akce.

Steam hráčům mění víkendové plány - nabízí zdarma 10 kvalitních her

Velké slevy na GOG a Steamu nebo rozdávačka Aliens vs Predator Classic 2000 nejsou to jediné, co by mohlo příznivce herních slev a výprodejů (protože takoví lidé vážně existují!) momentálně zajímat. Tentokrát se vyplatí minimálně omrknout nabídku her v rámci tradičního bezplatného víkendu na Steamu. Obvykle maximálně v bleskovkách zmíníme, že tadyhle třeba Torchlight 2 nebo Call of Duty si můžete během víkendu zahrát zdarma, což je fajn, ale nejde o nic světoborného, abychom se psali s článkem. Tentokrát si ale během víkendu (vlastně už ode dneška) můžete zdarma zahrát deset her. A to už poměrně světoborné je...

Nezávislý rozcestník: Vietnam, paintball a jiní dinosauři

Když se podíváte na výčet tagů, zjistíte, že dneska to bude pořádná divočina. S dinosaury do Vietnamu, z Vietnamu za vetřelci, od vetřelců ke kyber-samurajům a možná přijde i Gordon Freeman s předvojem lehce obrněných tanků. Střílečky a strategie, dokonce i jeden neskutečný paintball.

Bude Killing Floor britským Left 4 Dead?

Autoři vysvětlují principy hororové týmové akce, v ledasčem odlišné od Valve.

Killing Floor od tvůrců Red Orchestra

Oznámena předělávka módu pro UT2004 v survivalovou kooperativní FPS. + OBRÁZKY

Bleskovky

  • 23. 6. 2017 - Humble Bundle právě rozdává plnou verzi akční hry Killing Floor.