Kingdom Come: Deliverance - Band of Bastards

Kingdom Come: Deliverance - Band of Bastards

Články

Kingdom Come: Deliverance vyjde v kompletní královské edici

Oceňovaný simulátor českého středověku vyšel loni v únoru a sice ještě dosud nesplnil všechno, co sliboval před lety na Kickstarteru, úspěšné naplnění slibů se ale blíží. Přídavek A Woman’s Lot s dámou v hlavní roli má vyjít na jaře a pak už nic nebude bránit vydání kompletní edice hry i se všemi ostatními DLC. Prosím o fanfáry pro Kingdom Come: Deliverance – Royal Edition!

S Kingdom Come do boje v novém DLC i dalším dokumentu

Právě dnes Jindrovi začínají další nemalé lapálie, ve kterých půjde doslova o život. V pořadí třetí DLC Band of Bastards pro Kingdom Come už čeká v obchodech na všech podporovaných platformách a až s ním po několika hodinách skončíte, můžete zkouknout dokument o historických soubojích.

Cesty v Kingdom Come budou za dva týdny pod dohledem bandy bastardů

V pořadí třetí DLC pro Kingdom Come: Deliverance se poprvé ukázalo zkraje ledna na Twitch streamu vývojářů, kteří z něj rovnou odehráli menší část. Tehdy to byl jediný zdroj informací, ale nyní už dostáváme plnohodnotný trailer, obrázky, kartu na Steamu a konečně i datum vydání.

Jindra se brzy přidá k partě žoldáků v DLC Band of Bastards pro Kingdom Come

Jindra už postavil novou vesnici a pomohl zamilovanému známému, jen aby se ve třetím dodatku Band of Bastards dal na dráhu žoldáka. Respektive vypomohl skupině nájemných bojovníků, která zdejší krajinu nemá za svou domovinu a potřebuje spolehlivého průvodce.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
19. února 2019
Recenze