Knack 2
Věková dostupnost

Knack 2

Články

Sony prodala přes 60 milionů kusů PS4. Microsoft čísla nezveřejňuje

Sony si na tom trůnu tuhle generaci konzolí očividně prosedí důlek. Firma totiž oznámila, že doposud prodala už přes 60 milionů kusů konzole PlayStation 4. Nejde navíc o prodeje obchodům, tedy pouhé dodání konzole někam na sklad, ale o prodané kusy koncovým zákazníkům. Za necelý půlrok se jí tak podařilo prodat cca 7 milionů kusů, protože ještě v lednu se Sony chlubila 53 miliony prodaných kusů.

Podívejte se na souhrn toho, co můžete čekat v roce 2017 na PlayStation 4

Ani rok 2017 by neměl být z hlediska nových titulů slabší, než byl ten předchozí. Co vše se exklusivně (ovšem jen v kontextu konzolí) chystá na PlayStation 4 vám rychle připomene video, do nějž Sony nacpala nejen ty nejočekávanější, obligátní velké hry, jako je Horizon Zero Dawn, ale i hodně menších kousků, na jejichž existenci jste možná už zapomněli. Zároveň u některých titulů jde o potvrzení, že letos se jich (snad) konečně dočkáme.

Horizon Zero Dawn, Nioh, Knack 2 - sledujte trailery z PlayStation Experience 2016

Víkendová akce PlayStation Experience byla velmi štědrá co do nových videí s již oznámeným hrám. Ať už jde o očekávané pecky jako Horizon Zero Dawn, samurajská Nioh a nebo potichu vydaná free-to-play akce Let it Die, sledováním všech videí můžete strávit pár desítek minut. Abyste je nemuseli složitě vyhledávat po jednom, najdete je v našem článku pěkně pohromadě.

Bleskovky

  • 29. 8. 2017 - Video: Povedená televizní reklama na hru Knack II.

  • 1. 8. 2017 - Video: Přes dvacet minut gameplay záběrů z kooperativního módu PS4 exkluzivity Knack II.

  • 14. 6. 2017 - Knack 2 vyjde na PS4 letos, 5. září. (+ trailer)

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
11. října 2017
Recenze