L.A. Noire: Remastered

L.A. Noire: Remastered

Články

GamesPlay – hrajeme dobovou detektivku L.A. Noire

L.A. Noire, první a poslední hra studia Team Bondi, se v roce 2011 nesmazatelně zapsala do povědomí hráčů. Obočí nám ale nadzvedla už v roce 2010, kdy jsme viděli první trailer přímo ze hry a na tehdy revolučním zpracování obličejů jsme mohli oči nechat. Teď máme rok 2017, L.A. Noire je díky remasteru zpátky a světě div se, její obličeje jsou pořád skvělé.

Jízdní řád na další týden - Star Wars, L.A. Noire a Sims

Podzimní kanonáda titulů rozhodně nekončí a v dalším týdnu. Roli asi největšího titulu tentokrát plní další velká značka v podobě Star Wars: Battlefront II. Pokud vás ale Star Wars neberou, nebojte se, o žánrovou různorodost nebude nouze ani tentokrát. Přesvědčte se sami v novém Jízdním řádu od Honzy Vondráška.

Detektivka L.A. Noire brzo vyjde na Switch a pozmění systém výslechů

Již příští týden v úterý se po šesti letech vrací unikátní detektivní hra L.A. Noire od zaniklého Team Bondi. Nejedná se však o remake ani remaster, ale o port na současné konzole PlayStation 4, Xbox One a celkem překvapivě i Nintendo Switch. Zatímco dvě velké konzole se dočkají 4K zobrazení hry, Switch jde s novinkami ještě o kousek dál.

4K trailer připomíná blížící se vydání vylepšené detektivky L.A. Noire

Možná trochu zapomenutá, ale přesto hodně povedená detektivka L.A. Noire od Rockstaru se už zanedlouho vrátí. Rockstar tentokrát působil z pozice vydavatele, zatímco o vývoj se postaralo dnes už neexistující australské studio Team Bondi. L.A. Noire vyšla na konzole v květnu 2011, na PC v listopadu téhož roku a letos v listopadu si dá ve vyšším rozlišení a v kompletní verzi opáčko na konzolích současné generace.

Návrat mrtvé detektivky. L.A. Noire se podívá na Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch

V Rockstaru jsou zkušení nekromanti. Je to už šest let od vydání detektivní akce L.A. Noire a také šest let od konce studia Team Bondi, které za hrou stálo. Ale odkaz téhle hry žije dál, respektive žije dál samotná hra, byť ve formě remasteru. Ten Rockstar oznámili pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, takže pokud jste tuhle povedenou hru minuli, máte šanci.

ORIGINÁL

L.A. Noire
9/10
L.A. Noire
Akční, Adventura
PlayStation 4, PC, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PS4 Pro, Switch, Xbox One X
18. květen 2011
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
22. prosince 2017
Recenze