Left Alive
Věková dostupnost

Left Alive

Články

Vychází survival Left Alive, v Japonsku je po týdnu za poloviční cenu

Nejnovější přírůstek do rodiny vydavatelství Square Enix, akční survival střílečka Left Alive, zřejmě nebude patřit do kolekce zlatých klasik žánru. V Japonsku vyšla už minulý týden a od té doby sbírá na japonském Amazonu skoro samá jednohvězdičková hodnocení. Následkem toho Square Enix zakázal streamování hry a už ji prodává se slevou.

Stealth střílečka Left Alive si zakládá na mnoha možnostech řešení bojových situací

Left Alive se podíváte do světa sdíleného se sérií Front Mission, ve kterém budete moct uprostřed válkou zmítaného města Novo Slava řešit své mise nejrůznějšími způsoby. Survival můžete hrát buď jako akční střílečku a všechny pozabíjet, nebo se nepřátelskými hordami proplížit, protože byste stejně čelili přesile. Hra vychází příští týden, do té doby se můžete podívat na 14 minut z průchodu válečnou zónou.

Žebříček nejžádanějších titulů na Steamu je plný překvapení

Vyznat se v zastaralém uživatelském prostředí Steamu je leckdy pořádný oříšek. Zjevně tam někde byl před zraky uživatelů ukrytý žebříček nejžádanějších her, které si hráči zaklikli do seznamu přání. Nevíme, jak dlouho tento žebříček existuje, ale až nyní ho internety zpopularizovaly. Jeho obsah odhaluje zajímavé informace.

Akční Left Alive ze světa Front Mission umožní řešit situace mnoha způsoby

Akční survival Left Alive se odehrává ve světě série Front Mission, nicméně jeho tvůrčí tým nemá s tím původním nic společného. Což je podle naší tehdejší recenze možná dobře, a vysvětluje to odlišné názvy. Střílečka z pohledu třetí osoby nechce být obyčejnou střílečkou, ale střílečkou s možností volby přístupu k jednotlivým situacím. Kde už jsem tohle jenom slyšela?

Fight Club #343: Změna je život

V našem pravidelném podcastu Fight Club jsme tentokrát přivítali Tomáše Pšeničku ze studia Lusorion Creatives. Ten představil svou novou hru Space Conflict – Legends of Azulgar, která vyšla na Steamu v rámci early accessu. Nešlo ale samozřejmě o jediné téma Fight Clubu. Zasedli v něm i Petr Poláček, Martin Bach a Aleš Smutný a podívali se na nově představený Ataribox, survival střílečku Left Alive a také došlo na jedno důležité oznámení.

Left Alive je survival střílečka od elitních japonských vývojářů

Je to už nějaký ten pátek, co jsem naposledy hrál Front Mission a popravdě řečeno jsem nečekal, že se v dohledné době vrátí. Jenže před dvěma dny oznámená Left Alive se proměnila v další hru z tohoto universa, byť s sebou nenese jméno slavné série s mechy, pardon Wanzery. Left Alive představuje survival střílečku s plížením, ale pokud byste se báli příliš velkého odklonu, vězte, že se u hry sešla velká jména, která jsou klíčová pro mecha žánr v japonských hrách – Šindži Hašimoto (Front Mission), Tošifumi Nabešima (Armored Core) a Jódži Šinkawa (Metal Gear). A kdyby vám to nestačilo, design některých mechů udělá Takajuki Janase (Mobile Suit Gundam).

Bleskovky

  • 27. 2. 2019 - Akční adventura ze světa plného mechů Left Alive připomíná své vydání trailerem.

  • 23. 8. 2018 - Obrazem: 5 nových screenů ze hry Left Alive.

  • 2. 10. 2017 - Obrazem: Left Alive se připomíná dvojící nových screenů.

Hodnocení
GAMES.cz
2/10
Datum recenze:
26. března 2019
Recenze