LEGO – The Hobbit

LEGO – The Hobbit

Články

LEGO hry Pán prstenů a Hobit zmizely z digitálních obchodů

O rozdávačce LEGO The Lord of the Rings na Humble Store jste se v prosinci mohli dozvědět z naší bleskovky, ovšem teď je tématu potřeba věnovat plnohodnotný článek. Ptáte se proč, když akce už dávno skončila? Protože se stalo něco zvláštního. Lego Pán prstenů i jeho bratránek Lego Hobit se zničehonic po anglicku vypařili ze všech digitálních obchodů a už je neseženete.

Fight Club #176 HD: LEGO hate!

Po týdnu jsme opět usedli v naší klubovně, abychom odvysílali už 176. díl našeho podcastu Fight Club. Tentokrát se do natáčení zapojili Petr Poláček, Pavel Dobrovský a Miloš Bohoněk a k diskusi si vybrali tato témata: Dragon Age: Inquisition, osud Electronic Arts v ČR, prodeje nejúspěšnějších sérií od Ubisoftu a budoucnost LEGO her od Traveller's Tales.

Trailer na LEGO The Hobbit je zábavnější než trpasličí vtipy

Tak dlouho jsem chodil na druhou část Hobita až ji v kinech přestali dávat. Už je také nad slunce jasné, že nestihnu ani aktuální Lego film. Možná bych ale mohl oba resty naráz spláchnout hraním LEGO The Hobbit, která na prakticky všech současných platformách vyjde 11. dubna. Soudě dle posledního traileru bych si navíc mohl užít mnohem víc legrace, než by mohly nabídnout oba dva filmy dohromady.

LEGO The Hobbit se předvádí akčním trailerem

LEGO hry se staly solidní stálicí, která vám zaručuje povedenou zábavu se spoustou nadsázky a příjemného humoru, na který si zvykne kdokoliv, kdo zrovna u hry sedí. Dříve oznámené LEGO The Hobbit se nyní připomíná, logicky v souvislosti s nedávnou premiérou druhého dílu Hobit: Šmakova dračí poušť, novým trailerem.

LEGO The Hobbit přinese všechny trpaslíky

V pátek psal Adam o tom, že se kutí LEGO The Hobbit, jen ještě hra nebyla oficiálně oznámena, což se nyní změnilo. Za hrou skutečně budou stát LEGO veteráni Traveller’s Tales a hra by měla pokrýt první dva filmy, z nichž ten druhý, Šmakova dračí poušť, přijde do kin v polovině prosince.

Traveller’s Tales pracují na LEGO hře podle Hobita

Hobit bude asi první filmovou trilogií, jejíž každý díl utrží jen z kin přes miliardu dolarů. Jedničce se to povedlo bez větších problémů a už za pár týdnů nás čeká dvojka, Šmakova dračí poušť. V roce 2014 pak trilogie skončí třetím dílem. Než se ale filmové dobrodružství Bilba definitivně uzavře, budeme si moci jeho putování k Osamělé hoře zažít i ve videoherní podobě. Bohužel to ale nebude žádné “realistické” a rozmáchlé RPG zpracování, nýbrž další LEGO hra.

Bleskovky

  • 15. 4. 2014 - Britský žebříček prodejnosti 15. týdne roku 2014: 1. Titanfall, 2. LEGO: The Hobbit, 3. FIFA 14.

Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Hodnocení čtenářů:
70/100
Datum recenze:
10. května 2014
Recenze