Lost Words: Beyond the Page

Lost Words: Beyond the Page

Články

Krásná logická skákačka Lost Words: Beyond the Page se objeví nejdřív na Stadii

Příběhová hopsačka s puzzly Lost Words: Beyond the Page se odehrává uvnitř deníčku malé holčičky s bujnou fantazií. Za scénářem stojí renomovaná Rhianna Pratchett, jejíž příběh vás přenese do fantasy země jménem Estoria, kde nad meči vítězí pera, respektive slova. Právě prostřednictvím slůvek a frází budete řešit hádanky – zpočátku ale pouze skrz streamovací službu Google Stadia. Na ostatní platformy dorazí pohádková hra později.

Lost Words psaná Rhiannou Pratchett vám ukáže sílu slov

Pera jsou silnější nežli meče, nebo jak se to říká. Minimálně to platí v pohádkové zemi Estorii, kam se v Lost Words: Beyond the Page vydáte s mladou dívkou Izzy, která aspiruje na kariéru spisovatelky. Do hry se totiž dostanete prostřednictvím jejího deníku, kde se další mladá dívka, Robin, snaží přijít na to, proč na její vesnici zaútočil drak. A bude tak činit skrz 2D plošinovku, ale i interaktivní deníkové zápisky.

Pratchettova dcera pracuje na unikátní adventuře Lost Words, ve které píšete vlastní příběh

Napadlo vás někdy napsat knihu? Jistou slečnu z 2D adventury Lost Words ano, a jak budete pročítat řádky jejího deníku, význam vět se začne zhmotňovat a ze samotných slov se stanou klíče k překonání mnoha překážek. Když už nic jiného, námět to je vskutku originální.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
30. března 2021
Recenze