Madden NFL 19

Madden NFL 19

Články

Čtenářský GamesPlay - hrajeme Madden NFL 19

Na rovinu se přiznáváme, že mezi námi není odborník na americký fotbal a ani se takový snadno nehledá. Pokud tedy pominete Alešovo nemístné brblání, že rugby je lepší, hra s šišatým míčem nás minula a jeden z hvězdných titulů EA Sports u nás absentoval. Naštěstí ale máme k dispozici ochotné nadšence z vašich řad a tak vám dnes představí Pavel Dobrovský s Kristiánem Kollerem ve videu Madden NFL 19 a odčiní tak naše předešlé hříchy. A těšit se můžete i na recenzi...

Nové hry, které vyjdou v tomto týdnu

Vlna veder nekončí a žhavé novinky nám s ochlazením zrovna nepomohou. Právě naopak. Kvůli některým z nich se pořádně zapotíme. Třeba taková roguelike plošinovka ve stylu Dark Souls by mohla pořádně rozproudit krev žilách. Vedro bude i v kuchyni, kde budeme s řevem na rtech připravovat rozličné pokrmy u rozpálené plotny. Ani na hřišti s míčem v ruce nebude hej. A i v tom zdrogovaném světě je (téměř) vše sluníčkové. Ale vůbec nejhorší to bude ve válkou sužovaném Římě.

Záznam tiskové konference Electronic Arts

Letos celou E3 2018 vykopla EA. A měla co dohánět. Loňské přešlapy jí hráči ještě neodpustili, a kdy jindy si sypat popel na hlavu, než během tiskové konference na E3. Kupodivu na to i došlo, jakkoliv to nebývá zvykem a hned ve dvou oblastech naznačili, že udělali chybu.

Bleskovky

  • 3. 9. 2018 - Jedna z obětí střelby na turnaji v Madden NFL 19 v Jacksonville žaluje EA kvůli nedostatečnému zajištění bezpečnosti.

  • 3. 8. 2018 - EA se omluvila za odstranění jména Colina Kaepernicka z písně Big Bank v Madden NFL 19. Kompetentní lidé si mysleli, že pokud nemají práva na použití jeho jména ve hře, nesmí se objevit ani v soundtracku.