March of the Eagles

March of the Eagles

Články

March of the Eagles dostane velký patch a modderské nástroje

Pokud hrajete napoleonskou strategii od Paradoxu March of the Eagles (recenze je už za rohem), určitě vám přijde vhod informace, že dnes večer by měl být k dispozici poměrně významný patch, který změní některá pravidla hry. Kupříkladu ostrovní pevnosti už budou pod vlivem počasí, prchající křídelní jednotky budou mít větší ztráty, jednotky s nízkou morálkou nebudou moci vstoupit na nepřátelské území (konečně!) a nepůjde „spojovat“ války.

Napoleonské války začínají v March of the Eagles nanovo

Když napíšu, že March of the Eagles nemá být tak hardcore, jako jsou ostatní strategie od Paradoxu, tak to možná vyznívá spíše negativně. Pravda je ovšem taková, že i když se zmíněná napoleonská strategie snaží působit přívětivě ke strategickým nováčkům, moc se jí to nedaří. A je to dobře. Přeci jenom jsme od Pradoxu zvyklí na jistou míru propracovanosti, kterou hry od jiných firem postrádají, a byla by škoda tuhle krásnou tradici naráz porušit.

March of the Eagles vás donutí myslet na zásobování

Pokud máte rádi Napoleonské války, musíte (vážně, prostě musíte) se těšit na strategii March of the Eagles od Paradoxu. V novém vývojářském deníku (po rozkliku v článku) ze této hry Chris King nakousnul nutnost zásobování vaší armády, nutnosti dívat se na to, kolik vojáků zvládněte uživit a také, jak a kudy k nim zásoby dostanete. Jednoduše, vypadá to, že v rámci „paradoxích“ strategií, které nejsou z 20. století, zajde March of the Eagles mnohem více do hloubky ohledně správy armád.

Paradox chystá napoleonskou strategii March of the Eagles

Málokdo se videohernímu ztvárnění evropské historie věnuje tak pečlivě, jako Švédové z Paradoxu. Ostatně, série jako Europa Universalis, Hearts of Iron nebo Victoria vám snad připomínat nemusím. Nyní se, v těsném vleku za oznámením Europa Universalis IV, k těmto titulům a sériím přidává jedna zbrusu nová – March of the Eagles.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
11. dubna 2013
Recenze