Mario & Luigi: Dream Team
Věková dostupnost

Mario & Luigi: Dream Team

Články

Nintendo je nespokojené s prodeji konzole Wii U i handheldu 3DS

Kdyby Satoru Iwata a Šigeru Mijamoto nepracovali pro Nintendo, nýbrž pro Jakuzu, asi by je dobrovolné snížení platu o 50 a 30 procent nespasilo. Minimálně by přišli oba dva o malíček, Iwata snad o celou ruku. Reakce obou dvou význačných mužů (a celé správní rady, která si rovněž snížila odměny o 20 %) na aktuálně zveřejněné výsledky hospodaření (přímý odkaz na pdf) za období duben – prosinec 2013 indikuje, že Nintendo hledá cestu z dočasné krize ven, ale v ruce k tomu nemá potřebný prostředek. A Wii U ani 2DS se v něj magicky nepromění...

Best of 2013: Nejlepší RPG

Pro fanouška velkorozpočtových RPGček byl uplynulý rok savanou až pouští. Nevyšel Mass Effect ani Zaklínač, zato na sliby o nejlepších RPGčkách všech dob byl Kickstarter bohatý. Urodila se řada konceptů, na které jsme rádi přispěli penězi a zatímco se vývojáři uzamkli do svých studií (kde všechny peníze nepochybně používají na ženy, víno a zpěv) jsme zkoumali nezávislou tvorbu na PC nebo v Japonsku namixované RPG drinky.

Rayman Legends není WiiU exkluzivní kvůli neúspěchu ZombiU

Analytická obec se může na Nintendo dívat skrze prsty, a hráči náležející k hardcore komunitě se mohou také jak chtějí vysmívat konzoli WiiU v porovnání s blížící se novou generací strojů od Sony a MS. Faktem ale zůstává, že Nintendo navzdory nesplněnému plánu skončilo v uplynulém účetním roce v zisku. Copak to o sobě mohou říci herní divize Microsoftu a Sony? Kdepak.

Nintendo představilo na E3 Mario Kart 8, Donkey Konga a kupu dalších her

Pokud jste sledovali náš přímý přenos z posledního Nintendo Direct, víte sami dobře, že Nintendo vlastně v ničem nezaostalo za Sony, Microsoftem a dalšími firmami, které honosné a drahé E3 tiskovky uspořádaly. Jediný rozdíl byl v tom, že Nintendo se na konto své Direct „konference“ obešlo bez show. Co do počtu nebo atraktivity prezentovaných her nebyl rozdíl žádný. Pokud vám hry od Nintenda obecně nelezou pod čumák, asi váš názor představené a prezentované tituly nezměnily. Pokud dobré hry nebo konkrétně ty od Nintenda máte rádi, rozhodně jste si přišli na své.

Na 3DS se objeví nová Zelda, Yoshi's Island i Mario Party

Pokud jste majiteli Nintenda 3DS, jistě vás potěší výstup konference Nintendo Direct, během níž bylo oznámeno několik staronových her. Asi nejzajímavěji zní pokračování klasiky ze SNESu, Legend of Zelda: A Link to the Past 2 (pracovní název). Hra se bude odehrávat ve stejném světě jako první díl, ale najdete tu nové nepřátele, dungeony a Link se nově bude moci proměnit v nástěnnou malbu, z níž by měli všichni staří Egypťané radost. Nová Legend of Zelda by měla vyjít koncem roku.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
30. srpna 2013
Recenze