Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Episode One: Tangled Up in Blue
Věková dostupnost

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Episode One: Tangled Up in Blue

Články

V první epizodě Guardians of the Galaxy proti vám stojí samotný Thanos

První epizoda marvelovské akční komedie Guardians of the Galaxy v tradičním podání Telltale (Walking Dead, The Wolf Among Us) už vyšla. Nese název Tangled Up in Blue a chaotická banda hlavních hrdinů se v něm postaví překvapivému soupeři. Thanos je ve filmech prezentován jako velký záporák, který zaměstná kromě Strážců i Avengers, ale tady asi bude mít jen úvodní roli do celé pětidílné série.

Adventurní Strážci Galaxie od Telltale zažijí během pěti epizod zbrusu nová dobrodružství

Po Hře o trůny, Jurském parku, Batmanovi a The Walking Dead si krátkou slámku vytáhli Strážci Galaxie. Telltale z nich už brzy udělají další epizodickou adventurní sérii, jejíž první díl, Tangled Up in Blue, vyjde už 18. dubna na PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One a kompatibilní zařízení s operačním systémem Android a iOS. V plánu jsou ještě další platformy, nicméně oznámené zatím nejsou. Epizod bude celkem pět a ve všech si dosyta užijete všech hlavních hrdinů tak, jak si je pamatujete z prvního filmu, takže nechybí Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket ani Groot.

Telltale chystá adventuru podle marvelovského sci-fi Guardians of the Galaxy

Před dvěma lety se kina po celém světě octla pod útokem nesourodé party dobrodruhů, mezi které patřili mimo jiné i po zuby ozbrojený mýval a živoucí strom. V Marvelu dokázali z poměrně neznámé značky Guardians of the Galaxy vytěžit stylový mix vesmírné akce a komedie, který se oprávněně stal hitem léta. Tím pádem bylo jen otázkou času, kdy se Star-Lord a jeho kumpáni dočkají dalšího dobrodružství – a nakonec to vypadá hned na dvojitou dávku zábavy. Příští rok vás kromě filmového pokračování čeká i adventura Marvel's Guardians of the Galaxy – The Telltale Series.

Bleskovky

  • 31. 3. 2017 - Video: Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series obdržel první trailer.

  • 24. 3. 2017 - Nepotvrzeno: První epizoda Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series vyjde 18. dubna.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
28. dubna 2017
Recenze