Motorstorm Apocalypse
Věková dostupnost

Motorstorm Apocalypse

Články

Nedávno zrušené tvůrce Driveclub bere pod svá křídla Codemasters

Codemaster letos slaví 30. let od svého založení v roce 1986. A protože na herní firmu jde o úctyhodný věk, kterého se většina anglických studií nedožila a možná ani nedožije (viz konec Lionhead), dali si Codies s předstihem dárek. S posvěcením majoritního akcionáře z Reliance Entertainment vzali pod svá křídla britské studio Evolution, které se nedávno rozhodla zavřít Sony. Codemasters se tak po čtyřech, pěti letech ve spíše úsporném režimu rozhodli opět šlápnout na plyn a rozšířit své aktivity dál než za nové díly ve vlastních sériích F1, DiRT nebo GRID.

Sony zavírá studio Evolution - tvůrce MotorStorm a Driveclub

Sedmnáct let trvající cesta vývojářského studia Evolution se uzavřela poté, co se společnost Sony Computer Entertainment rozhodla zrevidovat své evropské portfolio a britské studio zrušila. Nutno říci, že pro Evolution to asi nemohl být šok, protože od vydání Driveclub se jen kupily problémy, které snižovaly kredit Sony a především vyžadovaly další investice. Už před rokem studio muselo propustit 55 zaměstnanců, tedy skoro polovinu týmu, a nyní je bude následovat většina ostatních.

Best of 2011: Události roku (část druhá)

Navazujeme na první díl článku o nejzajímavějších událostech roku 2011, který si můžete přečíst za tímto odkazem, pokud jste ho minuli. Jak jsme zdůrazňovali už u článku prvního, hlavním cílem těchto textových orgií je vytvořit v mozku drážku s letošním rokem, abychom si je mohli za rok hezky přehrát a použít jako kontext pro hodnocení událostí budoucích. Pokud jste tedy přečetli část první, nebudeme vás déle zdržovat a otvíráme bránu další vlně.

Vývojářský deníček z MotorStorm: Apocalypse

Evolution Studios vydali první vývojářský deníček ze závodů MotorStorm: Apocalypse, který...

Detailní rozbor Festival módu v Motorstorm Apocalypse

Třetí MotorStorm s podtitulem Apocalypse bude, stejně jako oba předchozí díly, disponovat klasickým kampaňovým módem, zvaným v MotorStorm universu Festival. A tentokrát to bude festival plný destrukce, protože tratě jsou zasazeny do městského prostředí a celé to má v hráči evokovat „velkou survival párty během konce světa,“ jak svůj titul popisují sami tvůrci na videu, které krom detailních informací právě o kampaňovém módu nabízí záběry přímo z akce (snížená kvalita obrazu není naše chyba).

Nová trať z Motorstorm: Apocalypse

Na nedávné newyorské předváděčce Sony představilo novou trať Skyline z akčních závodů...
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
20. března 2011
Recenze