My Friend Pedro

My Friend Pedro

Články

Scenárista Johna Wicka chystá dva seriály podle her

Jeho výběr je hodně překvapivý.

Souhrn videí z tiskové konference Nintenda

Sérii konferencí z E3 zakončilo Nintendo se svým Directem, ve kterém se objevilo několik vítaných překvapení, návraty spousty starých známých, nové informace o zástupu očekávaných her a mnoho dalších roztomilých výtvorů. Víc než 40 nadcházejících her jsme pro přehlednost hodili do jednoho článku.

Ohlédnutí redakce Games.cz za tím nejvýraznějším z E3 2018

E3 2018 je za námi, byť můžete počítat s tím, že minimálně ještě týden budeme zpracovávat spoustu věcí, které byly představené mimo záři reflektorů a nebo prostě nešly stihnout v tradičně hektickém týdnu. Už teď se ale můžeme v krátkosti ohlédnout za tím, co nás na letošní E3 zaujalo nejvíc, ať už jde o tiskovky, trailery, překvapení či naopak zklamání.

My Friend Pedro připomíná střelenou 2D verzi Matrixu

Když zavítáte na steamové stránky My Friend Pedro: Blood Bullets Bananas, mnoho se toho nedozvíte. Nicméně klíčová slova, která vlastně hru docela dobře popisují, tu jsou. Násilí, balet, slow motion. Protože to je asi tak to nejdůležitější, co si z úvodního videa můžete odnést. Jde o 2D střílečku, která sice působí freneticky, ale ve skutečnosti stojí na estetice akce, která jako by vypadla z taktovky Johna Woo a opravdu naplňuje jeho odkaz „krvavého baletu s pistolemi“.

Bleskovky

  • 8. 7. 2021 - Skvělá akční plošinovka My Friend Pedro dostane mobilní pokračování Ripe for Revenge

  • 6. 1. 2021 - Game Pass opět rozšiřuje nabídku, už zítra dorazí Injustice 2

  • 21. 3. 2019 - "Banánový Max Payne" My Friend Pedro vyjde v červnu pro PC a Nintendo Switch.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Hodnocení čtenářů:
90/100
Datum recenze:
28. června 2019
Recenze