Hráči radí hráčům, jak vylepšit Skyrim
zdroj: tisková zpráva

Hráči radí hráčům, jak vylepšit Skyrim

11. 11. 2011 14:41 | Návod | autor: Aleš Smutný |

The Elder Scrolls V: Skyrim, čili RPG, které se pokusí dobýt metu nejlepší hry roku, už je venku a hráči už se proto vrhli na řešení technických problémů nebo úpravu technických prvků, které jim nevyhovovaly.

Představte si spousty lidí, kteří jako mravenečci prochází .ini soubory a hledají odpovědi na své palčivé otázky.


Kupříkladu, trápí vás omezené pole výhledu (FOV)? Jděte do Dokumentů, My Games, Skyrim, zazálohujte skyrim.ini, otevřte souboj, sjeďte na [General] a přidejte fdefaultfov=XX, přičemž XX je váš požadovaný úhel. Uložte, zavřete. Jedním z největších problémů je padání hry, Petr by mohl vyprávět. I na to však existuje lék, který asi nevyřeší vše, ale...

Z Control panelu přejděte na Sound menu. V tabulce playbacku klikněte pravým tlačítkem na speakers, pak properties a pak advanced na nové tabulce. Nastavte 24 bit, 44100Hz (Studio Quality) a prý to pomůže.

Chceme ovšem zdůraznit, že jen předáváme zprávu, sami jsme účinnost či neúčinnost těchto úprav nezkoušeli. Každopádně, pro další rady, jak na mouse smoothing a další problémy se obraťte na PC Gamer, nebo následně na Reddit, fóra Skyrimu a Tweakguides.

Nejnovější články