Tipy a triky do bety Titanfall přímo od vývojářů
zdroj: tisková zpráva

Tipy a triky do bety Titanfall přímo od vývojářů

14. 2. 2014 17:33 | Návod | autor: Adam Homola |

Někteří z vás už možná měli to štěstí a právě probíhající betu Titanfall hrají. Někteří se do ní možná dostanou později a všichni ostatní musí holt počkat na 13. března, kdy se na pultech obchodů objeví verze pro PC a Xbox One. Vývojáři ze studia Respawn Entertainment nyní vydali užitečné video plné základních tipů a triků, díky kterým nejen že můžete v rychlém multiplayeru přežít o něco déle, ale hlavně můžete efektivněji zabíjet ostatní.

Začíná se základním tipem a jednou z hlavních věcí, kterou se Titanfall odlišuje od ostatních first person stříleček - mobilitou. V Titanfall máte coby pilot na zádech jetpack, takže je chyba jen tak postávat na zemi, někde se krýt v rohu a střílet po ostatních. Ze země máte zmizet co nejrychleji, jinak vás titán rozšlápne. S pomocí jetpacku, běhání po zdech a dvojitých skoků se můžete velice rychle dostat na střechu, odkud nejen že máte větší přehled o svém okolí, ale také jste při takovém rychlém pohybu horší cíl.

S každým povedeným wall runem, odrazem a skokem v jedné sekvenci navíc nabíráte rychlost, takže si to pak svištíte po mapě mnohem rychleji než třeba v Call of Duty. Což mimochodem řeší “problém” pouze 12 hráčů na mapě - není problém se velmi rychle přesunout někam jinam, kde to žije. Podle tvůrců byste také neměli zapomínat, že titán se obejde i bez vás. Klidně si ho můžete přivolat a vůbec ho nepilotovat. Můžete mu přikázat aby vás sledoval nebo ho někam umístit a nastavit, aby danou oblast hlídal.

...

Pozor byste si měli dát hlavně na to, když někdo skočí na záda vašeho titána a bude vám tak střílet do zad. V tu chvíli může pomoct někdo z kolegů, ale pokud to bude na vás, tak můžete z titána vylézt a dotěrného nepřítele sejmout nebo se katapultovat. Katapultem totiž vystřelíte do vzduchu i nepřítele, takže pak padáte oba dva a střílíte po sobě za letu. A posledním tipem je samotný titanfall, tedy akt přivolání titána. Spadne na vámi určené místo z orbitu a pokud místo dobře nastavíte a povede se vám trefit poškozeného nepřátelského titána a třeba ještě jeho pilota, tak máte o zábavu postaráno...

Nejnovější články