NBA 2K18
Věková dostupnost

NBA 2K18

Články

Best of 2017: nejlepší sportovní hra

Kategorie sportovních her je co do nominovaných titulů rozhodně ta nejpředvídatelnější. Muselo by dojít k něčemu nevídanému, aby se do naší nominace nevešly každoroční zaručené fotbalové hity, a pak už zbývá vyřešit jen to, zda zbylá místa přiklepnout basketu, hokeji či nějakému zápasení. A víte co? Letos jsme si řekli „dost“. Nesmělé, ukňourané a stěží slyšitelné „dost“, protože ačkoli čtyři z pěti her asi nikoho nepřekvapí, ta pátá už by pár obočí zvednout mohla.

Naleštěte palubovku, basketbalová NBA 2K18 je tady

Fandíte-li virtuálnímu basketbalu, letos vás čeká volba mezi dvěma lítými konkurenty. NBA Live 18 a NBA 2K18. Druhá jmenovaná s čerstvým trailerem připomíná, že už si ji můžete koupit. Jednou z hlavních novinek je zcela nový systém znázornění pohybů, ať už jde o driblování nebo akce bez míče. Nově už bude pohyb hráčů zprostředkovávat dynamické vytváření animací. Popravdě, už v minulém ročníku mi přišel pohyb hráčů vizuálně skvělý a letos je zase o velký krok dál.

Nintendo oznámilo spoustu her pro Switch. V čele jsou pecky od Bethesdy

Nabídka her pro Nintendo Switch se pomalu, ale jistě rozrůstá. Majitelé konzole se dosud museli spokojit s pouhými šesti velkými tituly, mezi nimiž naleznete Zeldu, Maria a králíky, Mario Kart 8 Deluxe, mlátičku Arms, další mlátičku Ultra Street Fighter II a onlinovku Splatoon 2. To není zrovna moc na půl roku starý hardware. Jistě, v online obchodě jsou desítky dalších, ale poměrně menších her. Na druhou stranu, budoucnost na nás září jak výbuch supernovy a po včerejších oznámeních skrze Nintendo Direct je pořízení konzole lákavější, než kdy předtím.

Volný čas v NBA 2K18 lze trávit různými způsoby – v posilovně, u kadeřníka nebo na nákupech

Nový ročník basketbalové simulace NBA 2K18 čekají opravdu velké změny. Vašek už psal o logicky hezčím vizuálu, kde se vlní dresy jako třásně na havajské tanečnici a pot teče proudem po ochlupeném svalstvu. Nové video představuje ještě mnohem zásadnější inovaci – sociální hub plný miniher.

NBA 2K18 bude krásnější než kdykoliv předtím díky potu, chlupům a jizvám

Nepředstavitelné se stalo skutečností: NBA 2K18 prý bude hezčí než minulý díl. Kdo si na to vsadil aspoň dvacku, dneska je milionář. Ale teď vážně – zdá se, že vývojáři si tentokrát na vizuálu dali obzvlášť záležet. Bavilo by vás vůbec prohazovat mičudu obručí, kdybyste na svém hráči neviděli stará, vybledlá tetování? Jizvy a vrásky? Poněkud nechutně promočené chlupy v podpaží? Správně, nebavilo. Naštěstí se v novém traileru můžete přesvědčit, že všechny vaše sny budou v letošním ročníku naplněny.

Bleskovky

  • 29. 11. 2017 - Vyšla nové aktualizace pro NBA 2k18 (patch  6) a Gran Turismo Sport (v1.06 - kampaň lze nyní hrát i offline). V brzké době se Xbox One X a PS4 Pro updatu dočká Project Cars 2.

  • 24. 10. 2017 - NPD: Nejprodávanější hry na americkém trhu v září 2017: 1. Destiny 2, 2. NBA 2K18, 3. Madden NFL 18.

  • 25. 9. 2017 - Britský žebříček prodejnosti 38. týdne roku 2017: 1. Destiny 2, 2. Project Cars 2, 3. NBA 2K18.

  • 11. 9. 2017 - Obrazem: Nový obal ke hře NBA 2K18, na kterém je zachycen Kyrie Irving v dresu týmu Boston Celtics.

  • 26. 7. 2017 - Obrazem: První tři oficiální screenshoty ke hře NBA 2k18.