NHL 20
Věková dostupnost

NHL 20

Články

Kvůli koronaviru jsou rušeny sportovní akce. Profesionální kluby místo toho hrají hry

Co mají dělat fotbalové či hokejové týmy, když jim koronavirová pandemie znemožní hrát zápasy, a dokonce ani jejich hráči spolu nemohou trénovat? Nějak svoje fanoušky přece zabavit musí – a extrémně efektivním prostředkem se ukazují být počítačové hry. Skutečná NHL se sice nehraje, ale kdo ji potřebuje, když existuje NHL 20?

Draftovaní hráči vstupují do základní části Esport Hokejové Ligy

Více jak 900 českých hráčů populární hokejové simulace NHL 20 se utkalo v otevřených kvalifikacích Esport hokejové ligy. Do historicky prvního vstupního draftu, kde si české extraligové kluby vybíraly své reprezentanty, se probojovalo pouze nejlepších 45 z nich. Draft se uskutečnil 8. února v pražské Síni slávy českého hokeje a zástupci klubů Tipsport extraligy si v něm vybrali dva hráče, kteří budou jejich klub reprezentovat v základní části soutěže a následném play-off. Hráči si v Esport hokejové lize zahrají o celkový prizepool ve výši 150 000 Kč a titul prvního šampiona EHL.

Zasvětíte víkend hokeji, nebo Claptrapovi? Vychází NHL 20 a Borderlands 3

Letně-podzimní herní sezóna nabírá na obrátkách a tenhle pátek je obzvlášť silný – na naše herní zařízení se dostává jak dlouho očekávané pokračování populárního looter shooteru Borderlands 3, tak tradiční hokejová klasika v podobě letošního ročníku NHL 20. Jeho vydání se obešlo bez větší pompy a i bez launch traileru, kterého jsme se v případě Borderlands dočkali s trochou nepříjemné pachuti kvůli kontroverzní distribuci recenzních kopií.

NHL 20 zase nevyjde na PC, opět běží na starém enginu

Nesu špatné zprávy pro všechny fanoušky hokeje, kteří doufali, že si konečně budou moct prvotřídně zabruslit a zakrosčekovat i na PC. NHL 20 totiž, stejně jako několik posledních ročníků, vyjde pouze na Xbox One a PlayStation 4, a to stále se starým enginem. Přesto se chystá několik vylepšení, která by mohla hokejové fanatiky zaujmout.
Hodnocení čtenářů:
68/100