Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Články

V pátek vychází povedené JRPG Ni no Kuni II a to na PS4 i PC

Tento týden se nese na vlně zločinosti, kterou šíří piráti v Sea of Thieves a zloději v A Way Out, ale ani fantaskní středověk nebude ušetřen. Kreslené království Ding Dong Dell již v pátek změní svého nejvyššího představitele, kterému musíte pomoci zpátky na trůn v pokračování japonského RPG Ni no Kuni II: Revenant Kingdom.

Všichni na palubu, piráti se chystají na velký herní útok

Týden od 19. do 25. března bude pořádně nadupaný. A shodou okolností se tu objeví hned dvě pirátské hry – kromě Sea of Thieves i vážnější a na rozdíl od Unity povedený Assassin’s Creed Rogue, u nějž teď můžeme doufat v podobně povedený remaster. Pokud vám ale lebky se zkříženými hnáty nic neříkají, pořád tu máte dost zástupců jiných žánrů a především několik hodně nadějných titulů. Jízdní řád pro vás jako obvykle sestříhal a namluvil Honza Vondrášek.

Horizon Zero Dawn, Nioh, Knack 2 - sledujte trailery z PlayStation Experience 2016

Víkendová akce PlayStation Experience byla velmi štědrá co do nových videí s již oznámeným hrám. Ať už jde o očekávané pecky jako Horizon Zero Dawn, samurajská Nioh a nebo potichu vydaná free-to-play akce Let it Die, sledováním všech videí můžete strávit pár desítek minut. Abyste je nemuseli složitě vyhledávat po jednom, najdete je v našem článku pěkně pohromadě.

Tristní nedostatek JRPG her pro PS4 zkusí zvrátit Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

Konečně! Pořádné JRPG potřebuje PlayStation 4 jako sůl. Až na výjimku v podobě Tales of Zestiria je totiž portfolio singleplayerových JRPG na PS4 zoufale chudé. Změnit by to mělo pokračování PS3 hry Ni No Kuni: Wrath of the White Witch s podtitulem Revenant Kingdom, které představuje první video.

Bleskovky

  • 21. 5. 2021 - Zdařilé akční RPG Ni no Kuni II: Revenant Kingdom míří na Switch

  • 27. 2. 2019 - J-RPG Ni no Kuni 2 se 19. března dočká DLC s názvem Tale of a Timeless Tome.

  • 28. 5. 2018 - Ni no Kuni II se celosvětově naskladnilo 900 tisíc kopií, celá série už má na kontě 2,8 milionu naskladněných kopií.

  • 19. 4. 2018 - Vyšel nový patch (v1.02) pro hru Ni no Kuni II: Revenant Kingdom.

  • 3. 4. 2018 - Australský žebříček prodejnosti 12. týdne roku 2018: 1. Sea of Thieves, 2. Ni No Kuni II Revenant Kingdom, 3. A Way Out.

  • 27. 3. 2018 - Britský žebříček prodejnosti 12. týdne roku 2018: 1. Sea of Thieves, 2. A Way Out, 3. Ni No Kuni II Revenant Kingdom.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
29. března 2018
Recenze