Nosgoth
Věková dostupnost

Nosgoth

Články

O upíří multiplayerovku Nosgoth není zájem, skončí na konci května

Dva a půl roku po oznámení našla věčný klid multiplayerová akce Nosgoth, která vycházela z universa Legacy of Kain. Free-to-play akce z dílny studia Psyonix byla dlouhou dobu ve fázi otevřené bety a po dobu svého položití nedokázala přilákat dostatečný počet zájemců, aby se Square Enix vyplatilo financovat další vývoj a hlavně provoz. K 31. květnu tak dojde k uzavření serverů a hra se odebere do nebe/pekla pro zrušené hry.

Beastmaster umí v online akci Nosgoth ovládat létání i brokovnice

Multiplayerová akce Nosgoth vycházející ze stejného univerza jako starý známý Legacy of Kain, se blíží k vydání. Do války mezi lidmi a upíry můžete naskočit už nějakou dobu, ale hra je zatím dostupná pouze v rozpracované verzi a s blížícím se vydáním plné verze nám vývojáři představují hratelnou třídu Beastmaster.

Šance na vznik nové Legacy of Kain hry je podle vývojářů 50:50

Crystal Dynamics známe poslední roky hlavně díky sérii Tomb Raider her (viz recenze Rise of the Tomb Raider), ale na kontě mají celou řadu dalších her včetně pradávného Gexe nebo upířiny Legacy of Kain: Soul Reaver. Díky dvojce, (Blood Omen - snad, trošku) a Defiance se série zaryla do srdcí hráčů, kteří od té doby touží po dalším dílu. Šance na jeho vznik překvapivě nejsou mizivé, ale jsou podle tvůrců nanejvýš fifty fifty.

Rozhodněte nekonečnou válku mezi lidmi a upíry v online akci Nosgoth

Nesmrtelný odkaz legendárních her v sérii Legacy of Kain pořád žije. Vzal na sebe moderní formu multiplayerové online akční hry Nosgoth, kterou můžete hrát zdarma hned teď. Jde o týmovou akci, kdy proti sobě stojí lidé a upíři. Zápasy se odehrávají spíše na menších až středních mapách, takže to nemáte nikdy daleko k pořádně zběsilé akci.

Upíří akce Nosgoth dostane novou mapu a opatření proti odhlašujícím se hráčům

Ačkoliv se řežba mezi upíry a lidmi v multiplayerovce Nosgoth ještě nedostala z fáze early access, podle prohlášení tvůrců na Steamu už od 21. ledna, kdy byla spuštěna otevřená beta de facto funguje jako standardní titul. Zčásti to dokazuje i nový update, který nejen, že rozšiřuje hru novou mapou, ale hlavně se věnuje jednomu z palčivých problémů – leaverům, tedy hráčům, kteří opustí rozehraný zápas a oslabí tak svůj tým.

Bleskovky

  • 9. 4. 2016 - Square Enix se rozhodl ukončit další vývoj free-to-play titulu Nosgoth. K vypnutí serverů dpjde poběží do 31. května.