Age of Mythology, Firestarter, Anarchy Online
zdroj: tisková zpráva

Age of Mythology, Firestarter, Anarchy Online

29. 7. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Microsoft spustil nové oficiální stránky pro svůj nadcházející datadisk k oblíbené RTS Age of Mythology - The Titans a my vám proto můžeme nabídnout pár dalších obrázků, které v naší galerii ještě chyběly.

Addon s sebou přinese čtvrtou mytologii, ke třem již existujícím (řecká, egyptská a norská). Těšit se můžete na 12 nových božských sil, 15 nových lidských jednotek a 10 nových mytologických kreatur. Více se dozvíte z nově spuštěné homepage, druhého videa (9 MB), dřívějších zpráv nebo na české fanouškovské stránce Aom.Paprsek.cz.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
AoM: The Titans galerie  ||  Firestarter galerie  ||  AO: Shadowlands galerie

Nové přírůstky máme také v galerii ke hře Firestarter, kterou pro vás chystají ukrajinští GSC GameWorld. Jde o arkádovou střílečku jejíž příběh je založen na hrozbě ukrývající se v digitální formě a napadající nový lidský výmysl v oblasti zábavy - stroj na virtuální realitu, neboli Firestarter. Hráč v něm bude uvězněn a vybaven nejrůznějšími zbraněmi bude muset bojovat o drahocenný čas se zákeřným virem, který naň bude sesílat neutuchající zástupy digitálních bestií.

Preferujete-li ale masivně multiplayerové hry, pak pro vás dnes máme několik nových ukázek z Anarchy Online: Shadowlands, což je přídavný balíček ke známé MMORPG. Shadowlands vás přivítá do úplně jiného světa, než jaký můžete znát z původní hry. Bude to mystické prostředí ostře kontrastující se současným. Nové obrázky vám představí některé části Adonisu, jedné ze čtyř částí Shadowlands a vidět na nich můžete známky obou civilizací, které ji obývají.
zdroj: homepageAVIGNRPGVIGN

ko

Nejnovější články