Age of Mythology v češtině koncem listopadu
zdroj: tisková zpráva

Age of Mythology v češtině koncem listopadu

14. 11. 2002 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pavel Štastný z AT Computers dnes poslal zástupcům herních médií vysvětlující dopis o tom, jak to vypadá s českou verzí RTS Age of Mythology, která měla původně vyjít ve stejný den jako ve světě (info), ale nestalo se tomu tak.

Jak jsme informovali už koncem října, vydání se opozdí a nyní je oficiálně stanoveno na 27.listopadu (cena 1599 Kč). To je vzhledem k velikosti překládaného textu (skoro 1 MB) a při snaze o co největší kvalitu opět trochu šibeniční termín, ale uvidíme, jestli to alespoň napodruhé vyjde. Hlavním důvodem zdržení je prý to, že texty v betě a finální verzi AoM byly z 60% rozdílné, takže se řada věcí musela předělávat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Lokalizace Age of Mythology se skládá z přeložení všech textů (titulky, help, history atd.), manuálu a krabice, ale jinak bude hru doprovázet mluvené slovo v angličtině. Na internetovém obchodě (X)zone v současné době probíhá soutěž, ve které můžete vyhrát speciální Collector's Edition a další ceny. Více se o nejlepší RTS letošního roku dočtete v naší recenzi, kde AoM získalo 95%.
zdroj: PR, AOM fansite

jd

Nejnovější články