Artworky ze SW: Battlefront III na Resident Evil disku
zdroj: tisková zpráva

Artworky ze SW: Battlefront III na Resident Evil disku

2. 4. 2012 13:14 | Obrázky | autor: levis |

Po zrušení Star Wars: Battlefront III éterem chvíli kolovala zpráva o tom, že tyto Hvězdné války přešly pod křídla vývojářů ze Slant Six. A zřejmě na tom něco bylo. Redaktorům serveru Betagames se podařilo najít důkazy v archivních souborech Resident Evil: Operation Raccoon City - konkrétně jde o loadovací obrázky několika scénářů z ledové planety Hoth.

Podle obrázků se autoři lehce inspirovali filmovou Epizodou V, v níž se Hoth objevuje. Na povrch planety měl ve hře nicméně spadnout hvězdný křižník Impéria. Právě kolem něj by se v Battlefront III odehrála jedna z prvních bitev o základnu rebelů Echo Base. Na artworcích je kromě jiného k vidění i souboj Darth Vadera s Lukem v jednom z hangárů. Máme tedy litovat, že se Battlefront III od Slant Six nedočkáme?

S ohledem na dosti průměrné kvality všech her od tohoto týmu snad ani ne. Na druhou stranu by to ale možná byla lepší volba, než třeba tvůrci ze Spark Unlimited, kteří na triku mají jeden ucházející konzolový Call of Duty port a pak už jen dva obrovské průšvihy v podobě slátanin Turning Point a Legendary. Právě Spark je ale dle posledních spekulací žhavým kandidátem na vývojáře Battlefront III. Uvidíme, jak to dopadne, tahle hra je totiž tak trošku prokletá...

Nejnovější články