Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum
zdroj: tisková zpráva

Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum

22. 6. 2005 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Atari chystá na letošní Vánoce hvězdný návrat oblíbených kreslených postaviček dvou neporazitelných Galů - Asterixe a Obelixe.

Stane se tak ve hře Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum. Vývojem tohoto titulu se zabývá studio Etranges Libellules, které má na svědomí i předešlý díl. Tento však má být ještě šílenější. Podtitul hry naznačuje, že se podíváte do Las Vegum, města her stvořeného samotným Juliem Césarem, kde záhadně zmizeli všichni známí římští Druidové a sám velký Getafix se chová jaksi podivně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Las Vegum je bludištěm ulic, které vás provede místy jako Little Paris, WCW, LuckSore, Little Venetia, Pirate Island či SeizeUs Palace. Všude budou probíhat pompézní fraškovité festivaly ve jménu Césara, na nichž budou vedle klasických kulatých Římanů k vidění i poněkud kuriózní postavičky připomínající hrdiny z jiných videoher. Vrcholem toho všeho bude asi takový Centurion Larry Craft trvající na tom, že zde bude hopsat v kraťasech, namísto aby si vzal sukni, jako všichni ostatní. Asterix s Obelixem naštěstí budou moci v tom zmatku spolehnout na pomoc římského špióna znalého nových módních technik - Sama Schieffera. To asi mluví za vše.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články