Broken Sword 3, Blood Magic, Civilization III
zdroj: tisková zpráva

Broken Sword 3, Blood Magic, Civilization III

17. 7. 2003 8:08 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Revolution Software už pomalu dokončují svoji 3D adventuru pro PC, Xbox a PS2 - Broken Sword 3: The Sleeping Dragon, a my vám z ní můžeme nabídnout několik nových ukázek.

Podle vývojářského denníků v současné době programátoři dokončují technologii speciálních efektů, která vytváří kouř a páru, skládá se muzika, zavádějí se zvukové efekty, testeři dělají vše proto, aby vychytali chybičky a nedostatky. Největším krokem kupředu je prý především přidání hlasů, jejichž nahrávání bylo věnováno pět dní.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Broken Sword 3 galerie  ||  The Bloody Magic galerie  ||  Civilization 3: Conquest galerie

Ve fantasy akční RPG The Bloody Magic, ze které jsme vám také přinesli sadu nových screenshotů, se pokusíte zhatit plány zhrzeného nesmrtelného Moda, jenž byl za své zločiny vyhnán z říše nesmrtelných do světa obyčejných smrtelníků a nyní dělá všechno proto, aby získal svou moc zpět. Jak už název hry napovídá, velkou roli v této hře sehraje magie. A to takovou, že zde máte na výběr pouze jediný typ postaviček - kouzelníky. Zato specializací bude rovnou deset. Titul bude obsahovat také multiplayer.

Fanouškům série startegií Civilization jistě neunikla informace, že se chystá další datadisk pro nejposlednější z nich - Civilization III: Conquest. Ten bude obsahovat spoustu novinek, včetně nových civilizací, jednotek, technologií a různých dalších věcí, které vám budou v cestě na nejvyšší trůn ku pomoci. Nových civilizací bude konkrétně sedm. Každá z nich bude vybavena vlastními unikátními jednotkami, schopnými vůdci a speciálními schopnostmi. Těšit se můžete na nové typy terénu, nové podmínky pro vítězství, více úrovní náročnosti (Demigod a Sid), nové typy vlády (fašismus, feudalismus), nové zdroje (tabák, banány, sůl, cukr, aj.), další specialisty pro město, více voleb v nastavení (náhodná velikost mapy, přizpůsobitelná hladina agrese AI), nějaká zdokonalení v umělé inteligenci a interface, a řadu dalších vylepšení.
zdroj: CVGhomepage, PR

ko

Nejnovější články