Brooke Burke v Need for Speed: Underground 2
zdroj: tisková zpráva

Brooke Burke v Need for Speed: Underground 2

18. 6. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Electronic Arts oznámila, že se jí podařilo uzavřít smlouvu s herečkou a modelkou Brooke Burkeovou, aby ztvárnila jednu z rolí v jejich nadcházejícím projektu Need for Speed: Underground 2, vyvíjeném kanadským studiem EA.

Právě od včerejška si mimochodem můžete na našich stránkách přečíst preview této hry. Brooke by se zde měla vžít do postavy jménem Rachel, znalé organizátorky jednoho z elitních ilegálních závodních okruhů. Prostě vás vezme pod svá křídla, provede masivním městem a dopomůže vám stanout na špičce závodního žebříčku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Burkeová patří dle vlastních slov mezi velké příznivce adrenalinových sportů a miluje automobily, takže prý považuje svou roli v Need for Speed: Underground 2 za velmi vzrušující. Na adresu titulu pak dodává, že NFSU2 skutečně vystihuje to, proč auta tolik zbožňuje, tedy to, že jsou prostředkem sebevyjádření. Pokud to cítíte podobně jako ona, snad vám postačí některá z 30 nejžhavějších automobilových novinek, na něž EA získala licenci, spolu se stovkami různých součástí, kterými je budete moci vyšperkovat. Ostatně stačí se podívat do naší galerie, kam dnes přibylo deset pěkných screenshotů z PS2 verze.
zdroj: PR, WP

korgull

Nejnovější články