Česká verze Age of Mythology už za měsíc
zdroj: tisková zpráva

Česká verze Age of Mythology už za měsíc

1. 10. 2002 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco první polovinu letošního roku vzhlíželi všichni fanoušci kvalitních 3D RTS k třetímu dílu Warcraftu, nyní je ve středu pozornosti jiná nadějná hra z tohoto žánru - Age of Mythology od Microsoftu.

Už minulý týden jsme vám přinesli potěšující zprávu, že u nás AoM vyjde kompletně v češtině, a dnes jsme obdrželi od Pavla Šťastného z ostravských AT Computers další upřesňující informace ohledně českého překladu:

    Půjde o lokalizaci veškerých textů ve hře, včetně off-line help, manuálu a krabice. Koncová cena by neměla přesáhnout 1599 Kč s DPH. Práce na lokalizaci již začaly a pokud vše půjde dobře, měli bychom se české verze v našich obchodech dočkat ve stejný den, jako verze anglické, tudíž začátkem listopadu 2002. Věříme, že tato skutečnost se stane dalším krokem ke zlepšení stávajícího stavu při lokalizaci největších herních hitů a setká se s kladným ohodnocením široké hráčské veřejnosti.
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Tvůrci hry z Ensemble Studios chrlí na homepage pro Age of Mythology jeden obrázek za druhým, díky čemuž se naše galerie dnes rozrostla o třináctku čerstvých přírůstků, z nichž některé jsou opravdu hodně povedené - více se o hře dočtete v našich prvních dojmech nebo preview.
zdroj: PR, homepage

jd

Nejnovější články