Cesta rájem s adventurou Paradise
zdroj: tisková zpráva

Cesta rájem s adventurou Paradise

12. 10. 2005 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ráj si každý představujeme asi trochu jinak a to, co uvidíte na obrázkách v galerii ke hře Paradise, je tedy pravděpodobně jedna z jeho možných forem.

Alespoň podle vývojářů ze studia White Bird Productions. Kdyby vám snad ony screenshoty cosi připomínaly... třeba adventuru Syberii, nejspíš to bude tím, že tento nový titul chystá Benoit Sokal. Jeho styl je prostě nepřehlédnutelný a stejně jako v případě jeho předchozího slavného díla, i v tomto bude coby hlavní postava vystupovat žena. Tentokrát půjde rovnou o princeznu, dceru krále africké Mauranie - Rodona. Mimochodem, pokud máte zájem dozvědět se o Mauranii více, navštivte její oficiální stránky, na nichž najdete mj. i příslušný odkaz v případě, že se třeba rozhodnete napsat králi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Možná jste po návštěvě výše uvedených stránek trochu zmateni. Na první pohled vypadají velmi věrohodně, člověk by až začal hledat tuto zemi na mapě. Ale věřte nebo ne, v atlasu ji nenajdete. Jde totiž o místo fiktivní, takže pokud jste se radovali, že jste konečně narazili na jistou investici - poté, co jste si na webu Mauranie přečetli nabídku, jak zhodnotit své peníze investicí do těžby smaragdů - je mi líto, že vás musím zklamat.

Každopádně, příběh princezny Karenn bude neméně neskutečně skutečný. Pojednává o jejím návratu do země (ze studií ve Švýcarsku), která je zmítána ošklivými nepokoji, o havárii, která ji stojí paměť a o strastiplné cestě domů, během níž se setká s princem, černým panterem a celou řadou podivností...

Update 21:00 - americkým distributorem Paradise se stal UbiSoft, který počítá s vydáním už v únoru 2006.
zdroj: WP

korgull

Nejnovější články