Chrome: SpecForce odložena na srpen
zdroj: tisková zpráva

Chrome: SpecForce odložena na srpen

27. 6. 2005 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dnešní várka nových screenshotů z akční sci-fi hry SpecForce polského Techlandu nejspíš nebyla vydána tak úplně nezištně.

Spolu s ní totiž vyšla také tisková zpráva společnosti Deep Silver, ze které jsme se dozvěděli, že došlo k odložení uvedení tohoto titulu na pulty obchodů. Zatímco původně jste se jej měli dočkat někdy v polovině července, podle nového plánu to bude až o měsíc později (předobjednávat ale můžete stále). Informaci máme potvrzenou také z Cenegy, jež zajišťuje českou lokalizaci hry. O dokončení SpecForce jste se mohli dočíst už začátkem června.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

SpecForce se odehrává v nedaleké budoucnosti. Náhlý rychlý rozvoj technologií dovolil člověku realizovat dávný sen - kolonizovat jiné planety. Jenže lidstvo nebylo připraveno na všechny nástrahy s tím spojené a tak se záhy ujímají moci kriminální živly. Aby toho nebylo málo, tak se objevuje jakási záhadná substance, která v už tak dosti agresivních zločincích vzbuzuje ještě agresivnější sklony doprovázené absencí strachu a bolesti. Do boje proti těmto monstrům nastupuje z vůle Federace (původní vůdčí složky) speciální velmi dobře vyzbrojené komando - SpecForce.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články