Co prozrazují obrázky a video z Gears of War 3 multiplayeru
zdroj: tisková zpráva

Co prozrazují obrázky a video z Gears of War 3 multiplayeru

25. 2. 2011 11:45 | Obrázky | autor: Aleš Smutný |

Gears of War 3 už se pomalu chystá na svůj zářijový příchod a kromě informací o multiplayer betě přidává nové obrázky. Na poklopu od kanálu nepřekvapivě najdeme nápis „kanalizace“, což vás možná ani tak nezajímá. Locust s dvěma těžkými zbraněmi potvrzuje, že jde o záběr z multiplayeru, stejně jako zlikvidovaný a nově zarostlý Dom a Marcus a pohozený lancer, který má na sobě skin – klasický znak GoW.

Nejzajímavější je sprinter s chrániči a helmou z amerického fotbalu. Že by šlo o mytického, ultradrsného a hlavně posledního z bratrů Carminových, Claytona? Kdepak, další obrázky odkrývají víc. Je a video najdete po rozkliku článku.


Takřka zasněný výraz na tváři nové hrdinky, Anyi Stroud doplňuje poněkud méně zasněný a romantický pohled na roztočenou čepel penetrující bederní oblast a dělající z páteře kaši. Aréna působí jako dostatečně zábavné prostředí pro multiplayerové bitky.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Záběr z obchodní pasáže či nákupního domu ukazuje opět Sam, která se snaží proběhnout plamenometnou přehradou. Za zmínku stojí obchody s domácí elektronikou, akční slevy až 50% na šperky a nářadí a samozřejmě celý koncept prostoru, který nabízí dost chaosu a boje na blízko.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Tady bere za své teorie o Carminovi. Pod helmou a chrániči je zjevně černoch, takže sázíme plně nabitého lancera na to, že se vrací Augustus Cole, který se zjevně rozpomněl na své doby profesionálního hráče serranského amerického fotbalu, tedy trashballu. Jinak opět skin na zbrani, opět kanalizace a hlavně velmi působivá budova na pozadí. Konečně odklon od industriálna.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Opět obchodní centrum. Nic moc zajímavého, kromě sveřepého výrazu a kusů těla, které by dle namodralého svitu mohlo patřit výše zmiňované ženské hrdince.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Video z multiplayer bety. Klasická řežba, na jakou jsme si navykli, se konečně přesouvá do prosvětlenějších a přírodnějších částí Serry. Společně s Killzone 3 tak můžeme vysledovat jistý odklon akčních sci-fi od šedivé, industriální stylizace, případně temných jeskyní.

zdroj: Archiv

Nejnovější články