Conan, The Sims 2, EverQuest II
zdroj: tisková zpráva

Conan, The Sims 2, EverQuest II

6. 2. 2004 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V naší galerii se dnes objevila sada nových screenshotů z chystaného akčního hybridu z dílen studia Cauldron - Conan.

Zajímá-li vás ovšem spíše hudební doprovod v této hře, navštivte na jejích oficiálních stránkách sekci downloadů, najdete tam novou nahrávku ve formátu MP3. Conan vám zprostředkuje dobrodružství známého fantasy hrdiny. Kromě něj se však ve hře setkáte ještě s hrdinou jménem Zairin. Více se o této hře dozvíte v nedávném rozhovoru nebo v dnešních dojmech z dema.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Conan galerie  ||  The Sims 2 galerie  ||  Everquest II galerie

Další nové přírůstky zaznamenala galerie ke hře The Sims 2. Jak jsme vás informovali už před pár dny, její vydání bylo odloženo nejdříve na červenec, aby měli tvůrci víc času na její doladění. Nové obrázky zachycují různé, detailně propracované modely mužů a žen, ale také domů (které tentokrát budou moci mít až tři podlaží) a jeden z nich je navíc takovým nahlédnutím do jakési laboratoře.

Do třetice vás pozveme nahlédnout ještě do MMORPG EverQuest II, která tvoří paralelní realitu její starší sestřičce EverQuest. Její engine bude mimochodem příští měsíc vyžadovat, aby všichni hráči měli DirectX 9 kompatibilní grafickou kartu (Sony doporučuje čipy od NVIDIA). Nové ukázky v naší galerii znázorňují aktuální stav virtuálního světa zvaného Norrath. Chcete-li si prohlédnout některé zástupce z mnoha různých ras, se kterými se ve hře budete moci setkat, v jejich plné kráse a ze všech stran, navštivte oficiální stránky, kde jsou navíc k dispozici tři 360° screenshoty. K jejich zobrazení je potřeba mít nainstalovaný QuickTime 5.

korgull

Nejnovější články