Crimson Dragon pro Kinect naváže na odkaz Panzer Dragoon
zdroj: tisková zpráva

Crimson Dragon pro Kinect naváže na odkaz Panzer Dragoon

27. 2. 2012 14:14 | Obrázky | autor: levis |

Kinect a draci jsou podle vývojáře Jukia Futacugiho vítěznou kombinací. Spoluautor kultovní střílečky Panzer Dragoon proto chystá akční hru Crimson Dragon, doposud známou jen pod kódovým názvem Project Draco. Podle ratingu, který titulu před časem udělil autralský cenzorský board, by na Xbox Live Arcade měl vyjít ještě letošní rok. Vývojář slibuje, že kvalitatně vysoko předčí běžnou produkci na XBLA.

Podle časopisu Famitsu půjde o nalajnovanou střílečku, v níž se budete muset vyhýbat překážkám a nájezdům nepřátel. Pohyby do stran Kinect přeloží jako povely, které vaše postava udílí svému drakovi. Pravou rukou se bude zaměřovat a útočit na dálku, levačka má být hlavně na jednorázové, ale o to silnější údery. Správnými pohyby budete moci zaměřit i několik nepřátel naráz.

Pro složitější útoky budete samozřejmě potřebovat dostatek síly - za každý útok levou rukou ji trochu ztratíte, ale když nashromáždíte dost energie, zpřístupní se vám pak možnost provést drtící útočnou "čistku", po níž na obrazovce mnoho nezbude. Síla se bude automaticky doplňovat během hraní.

Svého draka si nejspíš budete moci nějak přizpůsobit, například tím, že na něj přimontujete rotační dělo Blaze Cannon. Tím, jak svého draka nakrmíte, budete moci ovlivnit růst jeho nových schopností.

Nejnovější články