Crysis 3: oficiální návrat do tropického New Yorku
zdroj: tisková zpráva

Crysis 3: oficiální návrat do tropického New Yorku

16. 4. 2012 14:19 | Obrázky | autor: levis |

EA před pár minutami formálně oznámila, že Crysis 3 vyjde začátkem roku 2013. Hlavní hrdina Prophet se v roce 2047 vrátí do New Yorku, který zkorumpovaná korporace Cell uzavřela do Nanodomu. Z města se tak stal tropický prales plný přerostlých stromů, hustých bažin a nebezpečných řek. Uvnitř Liberty Dome tak vzniklo sedm nových prostředí přezdívaných "sedm divů", do nichž se ve hře samozřejmě vypravíte. Tento nový, nebezpečný svět, bude prý vyžadovat technologicky ještě vyspělejší zbraně na straně mimozemšťanů i lidí. Prophet bude mít smrtící luk a novou verzi obleku Nanosuit, díky nimž se stane nejnebezpečnějším lovcem na celé planetě. Podívejte se na první screenshoty.


V průběhu hry budete odkrývat motivy, které korporaci Cell vedly k vybudování karantény jménem Nanodone. Ta má navenek chránit občany od zbytků Cephů, ve skutečnosti však slouží jen k tomu, aby se obyvatelé města dostali pod kontrolu Cell Corporation.

Již nyní si na stránkách EA Origin můžete objednat Crysis 3: Hunter Edition, která za šedesát dolarů nabídne nanosuitový modul Hunter, Prophetův luk a další extra vlastnosti. Majitelé verze Hunter Edition začnou hrát multiplayer již na 5. úrovni a budou mít k dispozici také odemykatelné skilly z bonusových balíčků.

Jeden se bude jmenovat Stalker Pack a obsáhne tlumič, skin na zbraně a dvě psí (identifikační) známky. Overkill Pack s předstihem obsáhne zbraň Typhoon, která pálí až 500 kulek za vteřinu. Predator Pack zahrne pro změnu kulomet Feline.

Crysis 3 vyjde na jaře 2013 pro PC, X360 a PS3.

Nejnovější články