Čtyři nové obrázky z GTA V: honičky, letadlo, helikoptéra
zdroj: tisková zpráva

Čtyři nové obrázky z GTA V: honičky, letadlo, helikoptéra

24. 8. 2012 16:01 | Obrázky | autor: Adam Homola |

Rockstar se rozhodl, že nám bude přidělovat materiály z Grand Theft Auto V kapátkem. Dnes nám zase ukápnul pár nových screenshotů, ale tentokrát nešetřil - dostali jsme rovnou čtyři nové kousky! Tím se obrázkový příděl na tenhle týden zakulatil na pěknou desítku a na další si budeme asi muset počkat několik týdnů. Alespoň to tvrdí na webu Rockstaru. Snad za těch pár týdnů přijdou rovnou s novým trailerem, už by taky bylo na čase. Tady máte asi nejhezčí screenshot z nové várky, letadlo s pěknou vodou. Zbývající tři najdete po rozkliku:

Kromě šikovného dvouplošníku, který v traileru tak hezky práškoval vinohrad a nebohé lidi, kteří na něm dřeli, se můžeme ještě pokochat stylovou honičkou, kdy helikoptéra stíhá červené Lamborghini. Pak zase policie stíhá náklaďák, který převáží sporťáky. Tady by byl potenciál pro super misi, kdy by mohly auta padat z náklaďáku na policii, ala Bad Boys II. A poslední obrázek jako by vypadl z Max Payne 3. Noc, helikoptéra a jeden plešoun s kulometem.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Obrázky vypadají parádně a hype na vlajkovou loď Rockstaru a Take Two zvedají víc než dost. Pokud ale nemáte super mega výkonné PCčko, tak si na takovouhle grafiku nechte zajít chuť. Na konzolích bude nereálná a na počítačích si ji užije jen minimum hráčů. Bylo by alespoň pěkné, kdyby se Rockstar poučil z GTA 4 a pětka by na PC běžela bez problémů. Ale stejně tak si můžeme přát PC verzi Red Dead Redemption...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Na všechny zatím vydané obrázky se můžete podívat v naší galerii.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články