Cursed Crusade se chlubí obrázky
zdroj: tisková zpráva

Cursed Crusade se chlubí obrázky

31. 3. 2011 13:26 | Obrázky | autor: Aleš Smutný |

O brutální akční fantasy Cursed Crusade jsme se již zmiňovali. Válečník Denz a zloděj Esteban se ve 12. století budou potýkat jak s kletbou, tak s protivníky z různých míst a zřejmě i časů a během toho se snad zbaví kletby a asi i zachrání svět, jak už to tak bývá. A co jednotlivé screenshoty prozrazují?

Jak je vidno, i když bude Denz spíše dominovat s mečem a Esteban se střelnými zbraněmi, i válečník si bude moci vzít kuši a častovat protivníky pozdravy z dáli. Na další obrázky se podívejte po rozkliku článku.

Bojovat nebudete jen s tradičními ozbrojenci - autoři se zjevně inspirovali (snad i příběhově) i v jiných dějinných érách. Tady kupříkladu pomrkává antické středomoří, ostatně ten velký kulatý štít nejspíše Denz sebral padlému protivníkovi, protože tohle se v templářské zbrojnici nefasuje.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Kromě toho, že jsme zvědavi na systém boje se štítem se nedá dívat na podobné obrázky bez určitého potěšení. Ačkoliv vypadá v tomto případě cesta jasně přímočaře, detailní pozadí s křižáckými loděmi je prostě skvostné.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Jak je vidno, nebudete omezeni jen na meč a štít - sebrat a použít půjde takřka cokoliv, s čím na vás někdo vyrukuje. Všimněte si i záložníku seker u Denzova pasu, nejsou vrhací?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

A tady máme slibovanou projekci Pekla, jíž by oba hrdinové měli zvládat. Jak vidno, promění se v poněkud démoničtější postavy, narostou jim rohy a i zbraně a zbroj reflektují temnou kletbu. Nu a moc dobře to vypadá.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva


Další obrázky si nezapomeňte prohlédnout v naší galerii. Hra by měla vyjít v létě 2011 pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Nejnovější články