Cyberpunk 2077 se ukazuje na nových obrázcích i s ray tracingem
zdroj: tisková zpráva

Cyberpunk 2077 se ukazuje na nových obrázcích i s ray tracingem

21. 8. 2019 7:23 | Obrázky | autor: Šárka Tmějová |

Mysleli jste si, že časy, kdy studia z chystaných her ukazovali maximálně pár nablýskaných obrázků v měsíčních magazínech, jsou už dávno pryč? Tak to jste se spletli! Sedm nových screenshotů uvolnil po oznámení Cyberpunku 2077 na Google Stadia sám CD Projekt, se dvěma dalšími přispěchala Nvidia, aby předvedla ray tracing v praxi.

Zatímco některé obrázky jsou mi povědomé, protože pocházejí ze záběrů z dema, které CD Projekt ukazoval na E3 a teď ho v rozšířené verzi předvádí i na Gamescomu, jiné jsou úplně nové. Minimálně v naší příběhové větvi se totiž Placide nekochal žádnou explozí, ale jak už víme z předchozích rozhovorů, vaše rozhodnutí budou mít na vývoj děje poměrně zásadní vliv. V plné kráse se předvádí taky zkrachovalý developerský projekt čtvrti Pacifica, která aspirovala na turistické letovisko a místo toho se stala doupětem hned několik gangů.

Cyberpunk 2077 zdroj: tisková zpráva   Cyberpunk 2077 zdroj: tisková zpráva

Zblízka se můžete pokochat i augmentovanou muskulaturou jednoho z příslušníků Animals i skupinkou místních, kteří se oddávají jakési společenské hře. Bylo by dost překvapivé, kdybyste si ji z pozice V nemohli zahrát – žádná komplexní karetní hra na způsob Gwentu v Cyberpunku sice nebude, zato ji doprovodí stolní karetka. Nějaké ty nenáročnější minihry by se v něm ale měly vyskytnout.

Cyberpunk 2077 zdroj: tisková zpráva   Cyberpunk 2077 zdroj: tisková zpráva

Na dalších obrázcích tu pak máme znovu Placida, jednoho nad kyberprostorem dohlížejícího agenta a anonymního telefonujícího pána s mechanickou rukou.

Cyberpunk 2077 zdroj: tisková zpráva   Cyberpunk 2077 zdroj: tisková zpráva

Cyberpunk 2077 zdroj: tisková zpráva

50minutové demo, které CD Projekt ukazuje novinářům na Gamescomu, by se na očích veřejnosti mělo objevit během PAX West mezi 30. srpnem a 2. zářím. Do té doby si budete moct přečíst ještě další dojmy od naší letošní kolínské výpravy a sama jsem zvědavá, jak moc se budou lišit od těch mých červnových z E3. Samotný Cyberpunk 2077 pak vychází 16. dubna 2020.

Cyberpunk 2077 zdroj: tisková zpráva   Cyberpunk 2077 zdroj: CD Projekt RED

Nejnovější články