Ďábelské obrázky ze strategie Evil Genius
zdroj: tisková zpráva

Ďábelské obrázky ze strategie Evil Genius

15. 7. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jednou ze zajímavých a vskutku netradičních her, oznámených na letošní E3, se stala i simulace/budovatelská strategie Evil Genius od vývojářů z Elixir Studios, kteří jinak pilně pracují na Republic: The Revolution.

Zajímavostí je, že Evil Genius poběží na stejném byť pozměněném engine, ale to je asi také to jediné, co budou mít tyto strategie společné. Evil Genius má být především k pobavení, což už naznačuje podstata hry - vybudovat a vést své zločinecké doupě ve stylu podsvětí šedesátých let. Podle Petera Gilberta nechtějí vývojáři při volbě stežejní postavy nechat hráči přílišnou volnost, ale raději mu nabídnou několik detailně propracovaných charakterů bossů, mezi kterými se má objevit i jedna žena.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Základním "zdrojem" se ve hře stane tzv. notoriety (špatná pověst, nechvalná proslulost), kterou nezískáte nijak jinak, než soustavným prováděním nekalých činů (např. posíláním svých lidí na loupežné mise, chytáním cizích agentů a jejich mučením atd.). Cílem hry je pak prosté ovládnutí celého světa, k čemuž prý povede několik ďábelských cest. Co se týče multiplayeru, ten nám Evil Genius nenabídne. I tak mají vývojáři před sebou ještě pořádný kus práce, hra se zatím nachází ve stádiu pre-alfa a vyjít by měla na podzim příštího roku. Zatím vám nabízíme pár nových obrázků a odkaz na vesele barevnou domovskou stránku.
zdroj: HomeLan

kate

Nejnovější články