Do světa s Age of Mythology: The Titans
zdroj: tisková zpráva

Do světa s Age of Mythology: The Titans

14. 5. 2003 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivcům real-time strategií jistě neuniklo, že v současné době probíhá vývoj nového datadisku k oblíbenému Age of Mythology, od Ensemble Studios a Microsoftu.

Addon se jmenuje Age of Mythology: The Titans a jeho dokončení je naplánováno na konec tohoto roku. Když to tedy dobře dopadne, možná jej spatříte i pod stromečkem. Zatím se alespoň pokochejte sadou nádherných screenshotů, které vám tímto nabízíme.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Mnoho vědců po staletí pátrá po ztracené kultuře Atlanťanů. Vám bude stačit, pořídit si Age of Mythology: The Titans, kde se vám tento národ představí se vším všudy. Těšit se proto můžete na zcela novou single-player kampaň, nové scénáře, nové mytologické jednotky a jak již název napovídá, také na hrozivou sílu Titánů. S pomocí atlantských bohů budete moci tuto civilizaci dovést k nadvládě nad ostatními národy.

Age of Mythology rozhodně nevzniká pod rukama žádných amatérů. Spoluzakladatelem Ensemble Studios a také hlavním designérem je člověk jménem Bruce Shalley. Je to zkušený a profesionální designér. Jeho kariéra začala v roce 1980 stolními hrami a k počítačovým se dostal v roce 1987. Od roku 1995 pracuje pod hlavičkou Ensemble a může si na svůj vrub připrat i spolupráci na Sid Maierově původním vydání titulů Railroad Tycoon a Civilization. Za jeho přispění vznikaly také hry Age of Empires a Age of Empires II: The Age of Kings.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články