Dobývání Medieval II: Total War Kingdoms
zdroj: tisková zpráva

Dobývání Medieval II: Total War Kingdoms

13. 5. 2007 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak už jistě víte, loni vydaná čtvrtá hra slavné strategické série - Medieval II: Total War (recenze) - se letos koncem léta dočká oficiálního rozšíření v podobě datadisku s podtitulem Kingdoms.

Dnes tento titul připomínáme proto, že do naší galerie přibyla sada nových screenshotů. Co do obsahu je Kingdoms považován dokonce za ten nejbohatší addon, jaký kdy sága Total War zaznamenala. Hráči se v něm samozřejmě dočkají nových oblastí k prozkoumání, jednotek i nepřátel.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

To samo o sobě nepůsobí moc pompézně, avšak ono jde o to, že vše výše zmíněné bude zabaleno ne do jedné, ale hned do čtyřech nových kampaní odehrávajících se na významně rozšířených mapách britských ostrovů, severní Evropy, Středního východu a především pak Ameriky (severního i jižního kontinentu). V Novém světě se setkáte i s několika novými hratelnými frakcemi. Budou mezi nimi Aztékové, Apačové i Mayové. Celkem datadisk přinese 13 nových hratelných národů. A když už jsme u těch čísel, Kingdoms slibuje více než 80 hodin zábavy, během níž budete moci ovládat přes 110 druhů jednotek, postavit kolem 50 typů staveb, objevit více než 60 nových teritorií na čtyřech nových mapách, zahrát si pět nových multiplayerových scénářů a užít si úplně nového multiplayerového 1v1 hotseat kampaňového módu.

U nás se počítá s vydáním lokalizované verze od CD Projektu v září. Podle našich informací už je hotová první část betatestu, přičemž druhá by měla začít někdy v příštím týdnu. V každém případě, na Xzone si Medieval II Total War Kingdoms můžete předobjednat třeba hned.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články