E3 - odhalení AquaNox: Revelation & pics
zdroj: tisková zpráva

E3 - odhalení AquaNox: Revelation & pics

24. 5. 2002 15:57 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Svět pod hladinou oceánů odjakživa lidi fascinoval a dráždil, protože pokud šlo o nevysvětlitelná zmizení rybářských bárek, vždy se najednou vyskytlo mnoho příběhů o neuvěřitelných podmořských nestvůrách drtících svými ostrými zuby lebky jindy dost silných a zkušených námořníků, jakoby šlo o skořápky křepelčích vajíček.

Temné hlubiny vod přitahují lidstvo i nadále, protože je stále ještě víc neobjeveného než objeveného. Tajemnou neznámou podivného vodního vesmíru lze také spatřit v některých počítačových hrách. Úplně novým titulem, který se během letošní výstavy Expo objevil, bude další příběh z podvodního světa Aqua - AquaNox: Revelation. První artworky z této připravované akční hry máte možnost shlédnou v naší galerii.

AquaNox: Revelation Vás přenese do roku 2666. Mladý William Drake, kormidelník nákladní lodi, pátrá po dědictví, které snad kdysi měli zanechat bájní předkové. (Nechci příběh nijak zlehčovat, ale pokud by šlo o předky z našich dob, tak by chudák nenašel nic než jedovatý odpad.) Touží po dobrodružství, ale nachází pouze hrabivost, bezohlednost a nelítostnou zášť ... avšak také nečekanou pomoc. Velmi brzy Willi zjišťuje, že na lovu legendárního pokladu není zdaleka sám.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

V AquaNox: Revelation se setkáte nejen s neobyčejnými postavami, ale také ohromující architekturou podvodního světa. To vše bude zabaleno do důmyslného interface. Po cestě za pokladem můžete narazit na lecjaké skryté bonusy v podobě dalších úkolů či zbraní. Hráč se stane jedním z osmi ziskuchtivců křižujících hlubiny oceánů.

Na hře, která však nebude pokračováním původního AquaNoxu jak by se některým z Vás mohlo zdát, pracuje společnost Massive Development a vydavatelem se stane Jowood. Ačkoli to tak zatím příliš nevypadá, AquaNox: Revelation by se měl objevit ještě do konce tohoto roku, a to zatím pouze pro PC. V plánu jsou sice ještě jiné verze, avšak nebyly blíže specifikované. AquaNox: Revelation bude pouze single-playerovou hrou, tudíž si moc neužíjí příznivci multiplayera. Více detailů o této hře naleznete zde (pozn. text je anglicky).
zdroj: Tiscali.de

korgull

Nejnovější články