E3 - Samurajové v Medieval: Total War
zdroj: tisková zpráva

E3 - Samurajové v Medieval: Total War

22. 5. 2002 10:49 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Activision se má na E3 také čím pochlubit, a tak pod hlavičkou tohoto vydavatele můžete spatřit například titul Medieval: Total War, který se řadí do žánru historických strategických her.

Tématicky Vás Medieval zanese do prostředí japonských samurajů v dobách středověku a ačkoli zde spatříte prvky strategie tahové (co se budování týče), naleznete i prvky real-time strategie (především válčení). Bitvevní vřavy na Vašich obrazovkách ožijí ve skutečně pěkném 3D provedení. Naše galerie k této hře má pro Vás několik nových screenshotů, které Vás mohou o kvalitách Medieval přesvědčit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

V kampani Medieval: Total War si vyberete jednu z dvanácti stran, každou s jedním ze tří náboženských směrů - ortodoxní křesťané, katolíci či muslimové. Vaším úkolem bude dohlížet na svá území, zjišťovat, zda se oblast nenachází s někým ve válce a snažit se zajistit štěstí svých lidí. Občas se samozřejmě stane, že narazíte na skupinu nevděčníků, To se pak hra přepne do "battle" módu a začne boj, který můžete vést buď Vy sami anebo necháte automaticky válčit svůj počítač. Bitvy jsou plně 3D a i Vy sami můžete natáčet kamery, abyste se přesvědčili, že právě Vaši válečníci bojují ze všech sil. Stejně tak zde bude možnost akci v jejím průběhu zpomalovat/zrychlovat či přímo zastavit.

Medieval: Total War hráčům nabízí pokus o přepsání dějin v kampaních i bitvách založených na skutečných historických událostech. Hra by měla vyjít už letos v létě a nebude v ní chybět ani volba multiplayera.
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články