Fable: The Lost Chapters - pohlednice z Albionu
zdroj: tisková zpráva

Fable: The Lost Chapters - pohlednice z Albionu

7. 7. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Za pár měsíců bychom se i my, co vlastníme pouze PC, měli dočkat věhlasné hry Fable, a to dokonce výrazně vylepšené a s celou řadou bonusů.

Tak se to jeví alespoň autorovi preview na stránkách magazínu ActionTrip, odkud pocházejí i nové ukázky z titulu v naší galerii. PC verze Fable ponese podtitul The Lost Chapters, což má možná už samo o sobě naznačovat, že nám budou předloženy nějaké další regiony k prozkoumání a nové příběhové linie se spoustou zajímavých úkolů, které se v xboxové verzi nevyskytovaly. Stejně tak by nám měly být představena nová monstra, zbraně, brnění a kouzla.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Autor výše zmíněného článku hru testoval na sestavě AMD64, 1,5 GB RAM, ATI 9800 XT a moc si pochvaloval plynulost hry i při všech nastaveních na maximum. Nadšený byl rovněž z grafiky (využívající high-res textury a dokonalejší efekty DirectX) a ovládání, které mu dokonce přišlo v kombinaci klávesnice - myš lepší než původní s xboxovým gamepadem. Souboje jsou prý tak zábavnější, což jistě potěší nejednoho PCéčkáře.

korgull

Nejnovější články