Filmaření s The Movies
zdroj: tisková zpráva

Filmaření s The Movies

4. 7. 2005 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nemůžete-li se dočkat dne, kdy budete moci natočit svůj vlastní film ve hře zvané The Movies vývojářů Lionhead Studios, nechte se alespoň pozvat do naší galerie, kde je k vidění pár nových obrázků.

Tvůrci hry ovšem nejenže usilovně pracují na tom, aby vám mohli své dílo ještě letos představit v celé jeho kráse, zároveň trpělivě zodpovídají i nejčastější e-mailové dotazy, jež jim zasílají jejich příznivci. Jednou z nejpopulárnějších otázek je prý ta, která se týká možnosti násilí a krve ve filmech. Na tu Lionhead odpovídají tak, že se snaží najít vhodnou rovnováhu, aby uspokojili jak starší, tak i ty mladší hráče a nevybočili přitom z tabulky pro hodnocení cílové věkové skupiny hráčů, které sice ještě není úplně dořešené, ale aspirují na "T", tedy "Teen".

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Další zajímavá otázka se týká vkládání titulků do filmů. To prý bude možné ve fázi postprodukce, a to jak klasických dialogových, tak i těch, které nějakým způsobem uvozují scénu (např. "Praha, únor 1920"). V této fázi ostatně budete moci film celkově dohotovit, sestřihat, přidat zvuky, dabing a další věci. Neméně zajímavá je i otázka vydání dema. Dočkat bychom se ho měli, avšak až po oficiálním vydání hry - letos na podzim. Pouze připomenu, že chystány jsou verze pro PC, PS2, Xbox a GC. Další podrobnosti o hře najdete na jejích oficiálních stránkách, anebo v našem loňském preview.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články