Guild Wars Nightfall - oficiální oznámení
zdroj: tisková zpráva

Guild Wars Nightfall - oficiální oznámení

18. 7. 2006 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už během E3 porůznu prosakovaly informace o chystaném novém datadisku pro multiplayerovou akční fantasy RPG s názvem Guild Wars, která se proslavila hlavně tím, že je bez měsíčních poplatků, a dnes tu máme jeho oficiální ohlášení.

Addon se jmenuje Guild Wars Nightfall a právě vstoupil do fáze betatestování, pročež jste všichni tímto zváni k účasti na exklusivní události, při které bude představen PvP systém. Konat se to má příští týden, od pátku 28. července 9:00 hod. do pondělí 31. července 9:00 hod.
V rámci této akce se budou mít hráči Prophecies i Factions možnost seznámit nejen s novými arénami, ale také se dvěma novými profesemi, jež má Nightfall do Guild Wars přinést. Jsou jimi Dervish a Paragon. První představuje zbožného válečníka s kosou, druhá anděla strážného lidu Elonianského. Během testování budou hráči bojovat i o různé předměty, které půjde proměnit za různé ceny.

Další informace o datadisku tisková zpráva neuvádí, ale pokud platí to, o čem jsme psali už dříve a co naznačila prezentace Nightfall za zavřenými dveřmi, tak se bude další děj titulu odehrávat na kontinentě připomínajícím architektonickým stylem severní Afriku, konkrétně Maroko a Tunis.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články