Half-Life: Alyx se ukazuje na porci velmi chutných screenshotů
zdroj: Valve

Half-Life: Alyx se ukazuje na porci velmi chutných screenshotů

14. 1. 2020 15:35 | Obrázky | autor: Šárka Tmějová |

Valve představilo nejnovější přídavek do série Half-Life v listopadu spolu s překvapivým odhalením, že půjde o střílečku čistě pro virtuální realitu. Zatím jsme z ní neviděli nic moc kromě traileru, polooficiální únik se teď ovšem postaral o devět čerstvých obrázků. Na svém kanále Valve News Network je zveřejnil Tyler McVicker, který je získal od svého zdroje ve Valve, jehož identitu se rozhodl neodhalit.

Na poměry virtuální reality vypadají obrázky opravdu fenomenálně a neobsahují žádné příběhové spoilery, takže se jich nemusíte bát. Kromě jednoho, který je poněkud nechutný, ale to ve světě, kde se to hemží headcraby, můžete tak nějak očekávat.

Grafické poměry se od posledního Half-Lifu trochu posunuly, takže si detail na rozpáraného pána můžete opravdu vychutnat. Zejména přímo ve hře to bude jistě výživné, pokud tedy na prohlížení mezi střílením toalet budete mít čas.

Half-Life: Alyx zdroj: tisková zpráva

V případě ostatních obrázků si můžete prohlédnout vojáky Combine ve scéně známé z prvního traileru s trochu pozměněným designem, namísto šedivých uniforem teď nosí bílé. Možná jde o změnu, možná o jiný typ jednotek. Zbylé screeny ukazují především detaily prostředí: povšimněte si velmi pěkného nasvícení místností a vlastně i exteriérů. A občas také náhodných assetů z Unreal Enginu. Jen sami prozkoumejte naši galerii:

Autenticita obrázků není potvrzená, ale vzhledem k podobnosti záběrům z oficiálního videa se nenabízí moc důvodů pochybovat o jejich pravosti. Vydání Half-Life: Alyx je za dveřmi, slečna Vance se do boje proti okupaci ve virtuální realitě dá v březnu letošního roku.

zdroj: Valve

Nejnovější články