Hellraid nabídne čtyři povolání a nekonečné opakování úrovní
zdroj: tisková zpráva

Hellraid nabídne čtyři povolání a nekonečné opakování úrovní

28. 5. 2013 15:00 | Obrázky | autor: Aleš Smutný |

Chystaná fantasy sekačka/střílečka Hellraid od Techlandu bude podle všeho diablovkou z vlastního pohledu se vším všudy. Posuďte sami. Každý level půjde opakovat donekonečna, takže budete moci čekat na tu správnou kořist a neustále se ke kýženému levelu vracet. Mezi úrovněmi budete cestovat pomocí portálů a nové vybavení si budete kupovat i v obchodech.

Povolání, která určí váš herní styl a dodatečné schopnosti, jsou čtyři – válečník, mág, paladin a zloděj (no, rogue, ale všichni víme, co se tím myslí). Každé bude mít vlastní strom schopností. Game Master systém by vám měl zajistit měnící se výzvy, takže by dané opakující se úrovně měly být vždy trošku jiné. Bude samozřejmě fungovat i v čtyřčlenné kooperaci.

Nu a nakonec jsou tu čtyři nové obrázky. Minotaura jste viděli už na hlavní stránce. Kromě něj je tu skupinka zombíků, kteří za pleskotu svých vnitřností sledují, jak je hráč griluje fireballem. Dále se vám v plné parádě prezentuje kostlivec šermíř a nakonec zase zombík s dírou v panděru, který ale ze všeho rozrušení ztratil hlavu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články